نمک و سرکه و آب .آب بیشتر باهم بجوشون چند تا ساقه ترخون هم بریز بزار خنک بشه.کوجه رو بریز تو شیشه مخلوط آب رو بریز روش و ترخون و سیر هم بنداز کنارش و درش رو ببند بزار یخچال .بیرون نگه داری مزه ترشیدگی میگیره.حتما هم آب نمک یخ باشه میریزیم روش.نمک زیاد نزنی شور بشه تست کن میزان اب دوبرابر سرکه باشه.
به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹
خواهرم ی بار درست کرد دادم ب اون بنده خدا خوشش اومد.بعد از خواهرم روششو یاد گرفتم درست کردم دقیقا همون مراحل و انجان دادم ولی مزه ش داغونه.سالاد گوجه ام بهش میگن.همون وسایل ترشی رو داره فقط با آب گوجه درست میشه.