2777
2789
عنوان

خواهر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 39 پست
خب شاید ازاون چادرخوشش اومده من بودم میدادم فکرکن خودت سرکردی کهنه شده وقتشه بندازیش دور،اینجوری هم ...

ياد كاپشن خودم افتادم خواهرشوهرم اومده بود مهموني خونه ما رفتني هوا سرد شد كاپشن نداشت منم واسه خودمو كه تازه خريده بودم و فقط يه بار پوشيده بودم دادم بهش گفتم بعدأ بياره 

اونم خونه رفتني زنگ زد كاپشنت خيلي قشنگه ازش خوشم اومده ميديش به من؟؟؟😐😐😐😐😐😐😐 منم ساده گفتم قابلت رو نداره اگه دوستش داري هديه باشه از طرف من به تو 

الان پشيمونم 😞😞😞

دروغ که نمیشه بگم چون هیچ جا نمیپوشم چون فامیل هم هستیم همه جا همو میبینیم دیگه

پس فقط بگو یادگاریه ازت نگه داشتم چیزی نمیتونی بگی 

ان شاالله همه روزای خوب بیاد تو زندگیشون 🌸🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ياد كاپشن خودم افتادم خواهرشوهرم اومده بود مهموني خونه ما رفتني هوا سرد شد كاپشن نداشت منم واسه خودم ...

اون دیگ واقعابی ادب بوده ولی خواهرشوهراستارترمحترمانه گفته اگ لازمش نداره بده ب من،اونی ک شمامیگی زوری گرفته من بودم میگفتم بهش کاپشنوبیاره ادم ازحقشم نبایدکوتاه بیاد فقط چیزیو که لازمش نداره اشکالی نداره هدیه بده

شخصی ازعالمی که عمرطولانی کرده بود راز عمرطولانی او را پرسید؟عالم گفت:هرگز با نادان بحث نکردم،شخص گفت،مگرمیشود؟ عالم درجوابش گفت:حق باشماست نمیشود...😊
ياد كاپشن خودم افتادم خواهرشوهرم اومده بود مهموني خونه ما رفتني هوا سرد شد كاپشن نداشت منم واسه خودم ...

وای چه اشتباهی 

خودش مگه نمیدونسته تازه خریدی ؟

ولی خداییش خواهر شوهر م خانم خوبیه خیلی هم بهم احترام میذاره دیگه بنده خدا دیده نمیپوشم اینو گفته 

اون دیگ واقعابی ادب بوده ولی خواهرشوهراستارترمحترمانه گفته اگ لازمش نداره بده ب من،اونی ک شمامیگی زو ...

آره بعدش خيلي پشيمون شدم شوهرمم گفت چرا دادي كلأ خواهر شوهرم پر روئه بيش از حد

وای چه اشتباهی  خودش مگه نمیدونسته تازه خریدی ؟  ولی خداییش خواهر شوهر م خانم خوبیه خیلی ...

چرا مي دونست اگر نو نبود ميداد به خودم😒😒😒 خوش بحالت كه خواهرشوهرت اينقدر بهت احترام ميذاره

آخی دلم سوخت ولی خنده ام گرفت.

منم یه بار مهمون داشتم گفت این تابلو چقدر خوشگله منم گفتم قابل شما رو نداره اونم وقتی خواست بره گفت خو تابلو رو بده بهم منم دادم بردش اما از اون روز به بعد دیگه بهش نمیگم قابل نداره درس عبرت شد برام.

تو هم به من بخند