2777
2789

من هفته 5 بارداریم امروز رفتم خانه بهداشت واسه تکمیل پرونده گروه خونیم oمنفی بهم گفت بین هفته 24 تا 30 باید یآزماسشیش کومبس بدی اگه بدنداواکنش نشون داده باشه به بچه باید بچرو از بین ببری همچین  چیزی شنیدم خیلی ناراحتم ترو خدا دلداریم بدید😢😢😢😢😢😢😢

نی نی  نازم پسر نازم 5 فروردین 99 اومد و منو خوشبخترین کرد.......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای نه باید امپول رگام بزنی فقط این چرت ها چیه

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

منم گروه خونیم oمنفیه ی پسر دارم3ساله دومی رو هم باردارم چنین آزمایشی هم نه شنیدم نه دارم فقط آمپول روگام تو هفت ماهگی زدم رو هر دو بچه هام

تیکر تولد یک سالگی گل پسرم  

بچه اولت خودش پادزهر تولید میکنه تا بدنت اونو دفع نکنه ....و امپول رگام بزنی حله....

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

[QUOTE=72880825]منم گروه خونین oمنفیه ی پسر دارم3ساله دومی رو هم باردارم چنین آزمایشی هم نه شنیدم نه دارم فقط آمپول ...[/QUOT

گروه خونی بچهخهاتون مثبت بود؟

نی نی  نازم پسر نازم 5 فروردین 99 اومد و منو خوشبخترین کرد.......
[QUOTE=72880825]منم گروه خونین oمنفیه ی پسر دارم3ساله دومی رو هم باردارم چنین آزمایشی هم نه شنیدم نه ...

اره عزیزم پسر اولم گروه خونیم مثل باباشAمثبته بازم ب دنیا اومد روگام زدم

تیکر تولد یک سالگی گل پسرم  

من oمنفی

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞