2777
2789

سلام دخترم ۷ ماهشه تا ۳_۴ ماهگی شیر ببلاک کامفورت میخورد بخاطر نفخش ولی بعدش که خوب شد بخاطریکه شیر کمیابی بود نان رو انتخاب کردم خداروشکر خورد ولی تا الان که ۷ ماهشه ۳ درجه یعنی همون ۹۰ تا میخوره بیش‌تر نمیخوره دوست دارم ۱۲۰ و.... یعنی معده اش بزرگ تر نشده که گرسنه اش بشه؟الانم که رو غذا افتاده اصلا درست غذا نمیخوره هر چیزی جز فرنی و حریره رو نمیخوره مثلا سوپ نمیخوره نمیدونم چکار کنم؟!

عزیزم پسر منم ده ماهشه ۳ درجه میخوره 

بعد چون‌ به مزه شیرین عادت کرده دختر گلت سوپ رو دوست نداره

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم پسر منم ده ماهشه ۳ درجه میخوره  بعد چون‌ به مزه شیرین عادت کرده دختر گلت سوپ رو دوست ندا ...

اِ آره خودمم احساس میکنم میل به چیزای شیرین داره ،چکار کنم بخوره؟

دختر منم ۹۰ بیشتر نمیخوره تازه وعده های شیرش خیلی کم تر از قبل شد تازه رفته تو ۱۱ ماه فقط یه مدت فک کنم ۵ یا ۶ ماهگیش ۱۲۰ میخورد ولی محدود بود و زود ول کرد

🍀🍀🍀🍀تو همون شبدر 4 برگ منی🍀🍀🍀🍀عزیز دل مامان💕

عزیییزم😍😍

سعی کن شیرینی فرنی و حریره رو کمتر کنی و حتی بجای شکر یا نبات موز رنده کنی توی حریره و فرنی تا حداقل خاصیت هم داشته باشه نکه فقط شیرینی داشته باشه 

هروقت هم‌گرسنه هست بهش سوپ بده مجبور میشه بخوره

با چندتا قطره آبلیمو طعم بده به سوپش

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
دختر منم ۹۰ بیشتر نمیخوره تازه وعده های شیرش خیلی کم تر از قبل شد تازه رفته تو ۱۱ ماه فقط یه مدت فک ...

ماشالله بچه داداشم ۴ ماه از دخترم بزرگ‌تره و از همون اولش تپل تر و محکم بود شش ماهگی ۱۸۰ میخورد الانم که ۱۱ ماهشه ۲۴۰ میخوره

دختر منم رفته تو 9ماه هر دو یا سه ساعت 90سی سی اونم ب زور میخوره شب هم شیر نمیخوره.غذا هم یک یا دو ...

وای آدم میگه رو غذا میفتن راحت میشیم ولی همون شیر راحتتره

ماشالله بچه داداشم ۴ ماه از دخترم بزرگ‌تره و از همون اولش تپل تر و محکم بود شش ماهگی ۱۸۰ میخورد الان ...

آره بچه ها با هم فرق میکنند دخترم انگار یهو از شیر زده شد شاید بخوای حساب کنی ۳ یا ۴ بار بیشتر نخوره تازه ۹۰ تا درست میکنم گاهی ۳۰ تا یا بیشتر هم میمونه 

🍀🍀🍀🍀تو همون شبدر 4 برگ منی🍀🍀🍀🍀عزیز دل مامان💕

تو سوپش به بریز شیرین میشه منم واسه پسرم میریختم دوست داشت.. سیب شیرینم خوبه🙂😊

آرامش و سلامتی و دیگر هیچ...

وای دقیقا دختر منم ۷ماهشه وهر وعده فقط ۱۰۰تا شیر میخوره سودمند به هیچ وجه نمیخوره فرنی هم دوست ندارم مجبورم شیره بادوم رو میگیرم میریزم تو شیرش 

واقعا نمی‌دونم چیکار کنم هر روز سوپ درست میکنم دهنشو قفل می‌کنه نمیخوره