2777
2789

سلام بچه ها کسی دور‌و اطرافش مصرف کننده هرویینی داشته؟ من فک میکردم نامزدم ترامادول مصرف میکنه ی مدتم واقعا قرص پیدا کرده بودم تو‌جیبش اما چند ماهه ک‌خیلی اوضاعش خرابتر شد دیگه خلاصه با فندک و زر ورق مچشو کرفتم  بچه ها کمکم کنین تورو خدا یچیزی بهم بگین بتونم ترکش کنم از اولم پرخاشگرو عصبی و بد دهن بود و وابسته شدید به خانوادش همه رو تحمل کردم اما الان انقد مصرفش بالاس ک دیگه حتی بهم زنگم نمیزنه راحت میگه طلاق فقط میخواد من نباشم افسردگی گرفتم اعتماد بنفسم کلا از بین رفته همه بدی هاش و میبینم اما همش فک میکنم چجوری اصلا دوسم نداره میدونم الان خیلیا میگین چرا ارزش نداره بهش فکنی اما دست خودم نیست مریض شدم انقد تو این ۱ سال و خورده ای به طریقای مختلف عذابم داد همش تنهام گذاشت اما دلم خوش بود به اون بعد چند روز اومدناش و‌پشیمون شدناش اما حالا انگار از اول واسش وجود نداشتم حس میکنم مریض شدم میدونم پست غمگین و آه و ناله دوست ندارین امت لطفا اگه کسی شرایط من و شرایط روحیمو زمانی داشته کمکم کنه ممنونم از همتون😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تورو خدا خودتو بدبخت نکن

سال دیگه بعد ازدواج میزنی تو سر خودت 

عاقل باش

تو میتونی قوی باشی و خودتو نجات بدی از این زندگی

خودتو لایق بهترین زندگی بدون و جداشو

قدر خودت رو بدون

خدایا فقط عاقبت به خیری پسرم ازت میخوام...امین

تا خودش نخاد کاری نمیتونی بکنی هروئین و مواد سفبد سخته سیگار و قلیون نیست مصرف کننده بعد مصرف پر توهم میشه 

من یک زنم از جنس شما  همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76

چی چیو ببرش مرکز ترک اعتیائ از الان به جای اینکه دنبال عشق و حال و نامزد بازی باشه پاش باز بشه به ترک اعتیاد هنوز که زندگی شروع نشده که نخواد خرابش کنه ..

بفرستش ور دل مامانش خودتم 6 ماه گریه میکنی بعدش یادت میره بهتر از اینه که تا اخر عمر بشینی گریه کنی ئواقعا اگه دختر من بودی به قیمت جونتم شده نمیزاشتم زن این ادم بشی پدر مادرت کجان؟!!!!

دخترم تمام زندگی من

بچه ها ترک‌نمیکنه اون‌موقع ک فهمیدم گفت کمک‌کن ترک‌کنم میخوام برم کمپ اما چند ماهی هیمینجوری فقط بازیم داد آخرشم دید نمیتونه به هربهونه آزارم داد که قهر کنم و‌نباشم الان حتی  زنگم نمیزنه منتظر روز دادگاهه مشکل من حاله خودمه انقد بدبختم ک هنوز وابستشم

فرار رو بر قرار ترجیح بده. عشق و عاشقی یادت میره تو میمونی خماری و نئشگی و پرخاشگری و 1000 مشکل دیگه این وسط اگه یع بچه هم بیاد غیر خودت اونم بدبخت میکنی. بعد مجبوری با حال زار و افسرده با بدبختی و دست خالی ازش جدا شی

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

عزیزم فقط دوست نداشتن نیست که اون اینده ای واسه خودش نمیبینه که تو رو هم توش شریک کنه شاید از دوست داشتنه که میگه طلاق 

به هر دلیلی که بگه برای تو بهتره 

دست به دامن خدا شو ازت صبر بخواه وبهش تکیه کن تا تحمل دل کندن برات اسونتر بشه

ان شاالله روزای بهتری پیش رو داشته باشی

برای حال دلم کمی دعا لطفا

شاید این حرفم مخالف زیاد داشته باشه.

نظر شخصیم هست

معتاد بخاطر موادش خانواده خودشم میفروشه.چون به شدت وابسته مواد هرکاری میکنه برا بدست اوردنش اگه پول دردسترسش نباشه.

هیچوقت ازدواج نکن الان داغی نمیفهمی

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧