2777
2789

خانوما سمت شمال تهران یه دکتر زنان خوب و پیگیر و دلسوز که به کارش وارد باشه بهم معرفی کنین، گیج شدم اینقدر شک کردم نمیدونم کیو انتخاب کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شمال تهران نباشه چی؟

هر کو نکاشت مهر و ز خوبی گلی نچید، در رهگذار باد نگهبان لاله بود ... نیچه معتقد است فلاسفه فیلسوف متولد میشوند، روح حقیقت طلبی و علاقه مندی به تجزیه و تحلیل و حل مشکلات و تفکر نقادانه را میتوان در فرد با آموزش پروراند، اما برای بعضی از آدمها حقیقت خیلی مهم است، درست بودن و خوب بودن معنایی بسیار قوی برای برخی از افراد دارد، من هم چنین آدمی هستم من همیشه خیلی مشتاق بوده و هستم که بدانم بالاخره کدام حرف درست است و کدام نیست، زیر بار حرف زور رفتن برای من بسیار دشوار است.

عزيزم خانم دكتر افسر شرفي تو بيمارستان نيكان

خيلي سخت وقت ميدن و شايدم اصلا وقت ندن

احتمال زياد وقت ندن

اگر مشكل خيلي حادي داري من چون مريضش بودم و شماره موبايلشو دارم ميتونم از خودش وقت بگيرم برات

دکتر فرح کیکاووسی شریعتی پل صدر عالیه تا حالا پنج نفرو بهش معرفی کردم یکی از یکی راضی تر تو هتل بیمارستان گاندی و بیمارستان بهمن هم عمل میکنه

سی سالگی مثل ساعت سه بعد از ظهره واسه هر کاری هم زوده هم دیر
اصلا شك نكنا مريضاش بيشتر خانم هاي بارداري هستن كه برداري پر رييك يا سقطهاي متعدد داشتن اصلا اين ز ...

عزیزم من فعلاً مشکل خاصی ندارم بخاطر همینم اولویتم دقیق بودن و انجام زایمان طبیعی خوب هست، ایشون این ویژگی ها رو دارن؟

برای دوران بارداری و زایمان طبیعی میخوام کارش خوب باشه و دقیق باشه

دکتر غدد من یه دکتر خیلی خوب و معروفی هست ما هم سالهاست میشناسه چند سال پیش بهش گفتم یه دکتر بهم معرفی کن که خوب باشه گفت کدوم محدوده میخوای گفتم پاسداران و شریعتی باشه بهتره بهم دکتر ناهید روغنی زاد رو معرفی کرد اتفاقا اونم خیلی تاکید روی زایمان طبیعی داشت و خانما برای طبیعی میومدن پیشش.

مطبشم نرمال هست یعنی پر خانوم باردار هست مثل اون استاد معروفای دانشگاه شلوغ نیست 

تو معروفا هم من 

میترا مدرس گیلانی 

زهرا عسگری 

اشرف معینی رو خیلی قبول دارم

که البته هر کدوم تخصص های دیگه دارن مثلا دکتر عسگری تخصص لاپراسکوپی داره اشرف معینی نازایی و مدرس گیلانی هم الان تو ذهنم نیست تخصصش چی بود ولی همشون کار زایمان هم انجام میدن.

تو بیمارستانای دولتی و خصوصی هم هستن اگه اشتباه نکنم همشون تو اتیه باشن.