2777
2789

بچه ها من خیلی ضعیف شدم 

نمیدونم چرا دیگه مخم کارنمیکنه رد داده

هرکاری میخام بکنم میترسم یا همش عقب میندازمش

با عاقای فولاد زره نمیتونم قوی برخورد کنم سریع میشکنم سریع قبول میکنم سریع میگم باشه باشه باشه

اه لعنت ب هرچی باشه چشمه زوریه 

ک نمیدونم چرا پیششم قبول میکنم وقتی خدافظی میکنیمو میام خونه پشیمون میشم

چیکار کردم با خودم ک میگه باید مهریتو ببخشی اگه دوسم داری خودتو ثابت کن😏😏😏 چیکار کردم ک مطمئنه هرکاری کنه هستم  هرحرفی بزنه هستم 

من چرا انقد کم اوردم چرا انقد سست شدم ک اون واسم نازمیکنه😂😂😂😂 

بیاین بگم چن وقته چقد پررو شده کاش میشد یکی پیدابشع بزنه تو صورتم بیدارم کنه از این خوابه لعنتیه دوس داشتنیه پر از تنفر  

گفتی که پس از سیاهی رنگی نبود! ؟ پس موی سیاه من چرا گشت سپید...    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منو خیلی اذیت کرد بابته سرکار رفتنم اما

خودش الان تو اون شرکت خرابه شده معلوم نیس چ غلطی میکنه ک میگه خانم فلانی عاشقمه از همه کاراش معلومه همه همکارا فهمیدن اما من نمیخام بدی کنم😂😂😂 خاک تو سره من ک عین ماست بودم اون لحظه

شوهر منم ميگفر ببخش ببخش يه روزم جدي شدم برم ببخشم خداروشكر نشد ديگه كم كم از سرش افتاد از اين خريتا نكن گفت ببخشش بفهمم دوسم داري با خنده بگو فرض كن دوست ندارم 

مردني كه اتفاقي باشه بخشي از طبيعيته من ميخوام انتخابي برات بميرم 😍😍😍😂

من هیچ وقت نمیگم ب مرد نباید بها نداد ولی همیشه اولویتت خودت باشه..انقدب خودت برس و وقت واس خودت بذار و شاد باش..تا قدرتو بدونه..نباید واس  مرد جماعت زیاداز خودگذشتگی کرد.. 

خدایا امسال حتما خونه دارمیشم..خونه ای طبقه وسط با دوتا اتاق خوابو.....خداجونم دوستت دارم🏢🏤🏤🏤🏤

انقد نذاشت ب خودم برسم انقد دپرس شدم ک الویتندارم پیش خودم شدم ی ادم گوشه نشین تا اون خوشش بیاد 

هوووووف اووووووووف بر من