2777
2789

من رفتم دکتر زنان واسه موهای زایدم تنبلی تخمدان گفت دارم خیلی کمه

باکیست ریز.بهم قرص سیپروترون کامپاند هم داده که من استفاده کردم الان پنج روزه پوستم یکم داره لک میاره 

وحالت تهوع شدید واسفراغ که زنگ زدم بهش گفتم دارم نابود میشم گفت نیم ساعت قبلش قرص ویتامین B6بخورم منم خوردم خوب شدم تقریبا

حالاسوالم اینه .بنظرتون قرص خارجیشو بخرن بخورم آخه شنیدم عوارض نداره درسته؟؟واسمش چیه؟؟

نامت زیباترین واژه هستیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نخوردم تا حالا اطلاعی ندارم

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    
برای چی اسپیرونولاکتون میخورین؟عوارض نداره؟ 

بااین قرص همراه هم داده بود دکتر الان دیگه نمیخورم دوسال خوردم بعد دوسال ازمایش دادم تنبلیم خوب شد

احساس سوختن به تماشا نمیشود. آتش بگیر تا که بدانی چه میکشم !
من خوردم يه بار خوب بود يه بار ديگه كه خوردم جوش زدم الان قرص ضد بارداري بلارا گرفتم ببينم چطوره&nbs ...

من برای کیست تخمدان داده سه بسته هم واسم نوشته که میشه یه ماه خیلی میترسپ پوستم حساسه میترسم پر لک بشم بعدش چیکارکنم خواهرا؟؟

نامت زیباترین واژه هستیست
بااین قرص همراه هم داده بود دکتر الان دیگه نمیخورم دوسال خوردم بعد دوسال ازمایش دادم تنبلیم خوب شد

آهان برا تنبلی تخمدان خوردین ،به من دکتر واسه هورمون داده بود چون شیر میدادم نخوردم ولی الان میخوام برم دکتر دوباره بنویسه بخورم میترسم عوارض داشته باشه