2777
2789
عنوان

کسی هست ممنوعه رو لیزر کرده باشه

10257 بازدید | 24 پست

سلام میخاستم بدونم بعد چند جلسه موها کامل از بین میره من یکحلسه لیزر کردم بعد یک هفته کامل دراومده البته همون اولشم مثل اپیلاسیون کاملا تمیز نشد میخام بدونم اگر کار بیخودیه دیگه نرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من رفتم 

با یه جلسه معلومه نتیجه نمیده😐😐😐

من ده بار رفتم ماهی یکبار اواخر هم میرفتم اپیلاسیون و بعد که درمیومدن ژیلت میکردم میرفتم لیزر

الانم هر ۵ ۶ ماه میرم که دیگه در نیاد 

خدایا همون که تو میخوای درسته. ولی یکمم اونو که من میخوام به خوشی قاطیش کن. آمین..... 🙏🙏

بستگی به دستگاه و نوع پوست داره،من خیلی هارو تو همین نی نی سایت دیدم رفتن انجام دادن و راضی بودن و بعضی ها هم بالعکس زمان می‌بره و اگر مشکل هورمونی داشته باشند دوباره موها به حالت اول برمیگرده

ميوه ممنوعه🤪

من انجام دادم

جلسه اول تا١١٤روز اول در مياد مثل حالت عادي

ولي يهو شروع ميكنه به ريزش و حتي موهاش ب لباس زيرت ميچسبه،رفته رفته تو هر جلسه تاثيرشو ميبيني،منكه تو جلسه دوم هيييچي در نيومد

البته عملكرد هر ليزر فرق داره،بدنا هم متفاوتن،اسم ليزرتون چيه؟جلسه اي چه مبلغي پرداخت ميكنيد؟

یاد سریال ممنوعه افتادم

👈زمان زیادی گذشت که... فهمیدم بى تفاوتى بزرگ ترین انتقامه... دلخوری و ناراحتى از میزان اهمیته...! هرکی زبونش نرمه دلش گرم نیست... هرکی اخلاقش تنده، جنسش سخت نیست... و جنگ کردن با خیلیا اشتباهه محضه!
هر روز بع اسم براش میزارن ای خدا 😂یکیم میگفت مرکزی  یکیم میگفت اضافه 😁

خخخخ از نظر مردا که اضافه نیست 😂😂😂😂😂

👈زمان زیادی گذشت که... فهمیدم بى تفاوتى بزرگ ترین انتقامه... دلخوری و ناراحتى از میزان اهمیته...! هرکی زبونش نرمه دلش گرم نیست... هرکی اخلاقش تنده، جنسش سخت نیست... و جنگ کردن با خیلیا اشتباهه محضه!
ميوه ممنوعه🤪 من انجام دادم جلسه اول تا١١٤روز اول در مياد مثل حالت عادي ولي يهو شروع ميكنه به ريز ...

IPL 50 دادم کلا خیلی کم موهستم بغیر از این قسمت فقط گفتم ازدست موهاش خلاص شم