2777
2789

احساس میکنم سرش داغ میشه بعضی وقتا و موقع شیر خوردن عرق میکنه اینا طبیعیه؟

شنیدم دعای نی نی سایتی ها خیلی زود میگیره. خدایا یه مشکل و گره خیلی بزرگ تو زندگیمه برطرفش کن دوستان گلم التماس دعا دارم. هرکی دعا کرد برام بهم بگه براش صلوات بفرستم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره بابا طبیعی چون هنوز توانایی برای مک زدن سینه نداره برای همین عرق میکنه سرش داغ میشه سخت نگیر گلم

سلام خانما هر کس مایل بود ختم قران عاشورا و یس براتون انجام میدم و اگردوست داشتین میتونید بابت ختم هرچقدردوست داشتین ب من هدیه بدین
اره بابا طبیعی چون هنوز توانایی برای مک زدن سینه نداره برای همین عرق میکنه سرش داغ میشه سخت نگیر گلم

یه موضوع دیگه از شب تا صبح چند بار باید پاشه شیر بخوره؟

شنیدم دعای نی نی سایتی ها خیلی زود میگیره. خدایا یه مشکل و گره خیلی بزرگ تو زندگیمه برطرفش کن دوستان گلم التماس دعا دارم. هرکی دعا کرد برام بهم بگه براش صلوات بفرستم 

ماه یکساعت وچهل وپنج الان دیگه بیشتر میتونه مک بزن خودش سیر کنه وچانه اش خسته نمیشه یک ساعت و دوساعت بستگی ب شیرت داره

سلام خانما هر کس مایل بود ختم قران عاشورا و یس براتون انجام میدم و اگردوست داشتین میتونید بابت ختم هرچقدردوست داشتین ب من هدیه بدین

پسر منم 3ماهشه سرش همیشه و مخصوصا موقع خواب داغه چون بیشترین جریان خون در نوزاد توی سرش هست.

پسر من تقریبا هر یک ساعت و نیم برای شیر بیدار میشه و گاهی خوابش میپره و یک ساعت بیدار میمونیم تا دوباره بخوابه

[QUOTE=72845205]پسر منم 3ماهشه سرش همیشه و مخصوصا موقع خواب داغه چون بیشترین جریان جریا

میترسم از کمبود ویتامین یا آهن باشه

پسر منم 3ماهشه سرش همیشه و مخصوصا موقع خواب داغه چون بیشترین جریان خون در نوزاد توی سرش هست. پسر من ...

سعی کن بیدار میشه هیچ لامپی روشن نزاری که متوجه بشه شبه و اصلا باهاش صحبت نکن بازی نکن حتی اگه خندید بچه ها خیلی شیطون و باهوشتر از قبل شدن سعی کن کم نیاری بعد بیدار که میشه دو سه دقیقه صبر کن شاید گرسنه نباشه دوباره بخوابه اگر نخوابید اونوقت پاشو شیر بده اونم تو تاریکی بدون لامپ نهایتا نور خواستی از گوشیت استفاده کن چند شب اول واسه دوتاتون سخته بعدش عادت میکنید و گریه های شبانش کمتر میشه امتحانش ضرر نداره گلم