سلام خانمها من هفته 14 بارداری م سر حرفهای بد پدرشوهرم و اینکه شوهرم منو مجبور میکنه براش کارهایی انجام بدم بر خلاف میلم دعوامون شد خیییییلی شدید یعنی تنش خیلی شدیدی بهم وارد شد انقدر که وسط بحث نفسم بالا نمیومد و شوهرم خیلی بد رفتاری کرد الان خیلی میترسم بچه سقط بشه خطری وجود داره؟ خیلی نگرانم تو رو خدا از صبح تمام روز و گریه کردم
عزیزم هیچ چیزی الان ارزش نداره تو اینجور کنی. فعلا از مسایل بگذر و اگه مجبوری کاری بکنی فقط با ی نه ...
من ازش گذشتم اون ول کن نبود بحث میکرد من خیلی سعی میکنم تو بحث ها آرومش کنم و نذارم عصبانی بشه و عصبانیم نکنه ولی واقعا خیلی کم موفق میشم اب خنک بهش میدم نیگم اروم شو اروم حرف میزنسم ولی اون اروم نمیشه اصلا به فکر اینکه من تو چه وضعیم نیس فقط باباش مهمه براش رو اون غیرت داره
من سر بارداریم خیلی ناراحت شدم با شوهرم دعوا کردیم یه حرف زد که تا چند ساعت گریه کردم.بعدش سقط شد.نمیدونم به خاطر اون بود یا نه ولی حواست باشه ناراحتی زیاد باعث سقط میشه
عزیزم اصلا به خاطر کارهای اشتباه بقیه، مخصوصادر بارداری، به خودت سخت نگیر. برای جنین ضرر داره. به من هر چی نصیحت کردن گوش ندادم و زایمان سختی داشتم. فقط ارامش ارامش. بذار خودشونو بکشن این قدر سعی کنن حرص تو رو در بیارن. هیچ کس بهاندازه بچت ارزش نداره. پس ببخشید کر و کور باش و بگو ولش. خدا جوابش رو میده.