2777
2789

سلام خانما...من روز 25 پری هستم پریا30 روزس..این ماه برا بارداری اقدام کردم ..یک ساعت پیش بی بی چک قطره ای گذاشتم اول اینکه با دو قطره ادرار امتحان کردم....اول یه خط شد ناراحت شدم پرتش کردم ی گوشه...بعد از حدود 10_20وقیقه دیدم یه خط خیییییییییییلی کمرنگ افتاد طوری که به زور دیده میشد...خیلی خوشحال شدم دوباره ده دیقه که گذشت نگاه کردم دیدم اصلاااا ناپدید شده سفیده سفید بود....نظرتون چیه ؟خیلی خورد تو ذوقم کاش باردار باشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی شب جواب نمیده؟ اینکه این ناپدید شدن چه معنی داره

ببین عزیزم هر کی یه جوره ممکنه تا چند روز بعد تاخییر هم نشون نده.ولی خب اصولا ناشتا باید چک کنی.برای اینکه تو ذوقت نخوره صبر کن تا تاخییرت