2777
2789

خیلی بعیده دوست عزیز

انشاالله به زودی باردار میشی

ولی برو دکتر دلیل اینهمه عقب انداختن رو موجه بشی

مثلا من عفونت باعث عقب انداختنم شده بود همونم باعث شده بود باردار نشم

دکتر رفتم دارو خوردم همون ماه باردار شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سر همین نی نیم ۴ روز عقب انداختم نشون نداد روز پنجم صبح با بی بی یه هاله کمرنگ انداخت رفتم از دادم مثبت شد 

وقتی بزرگ می شوی قدت کوتاه می شود آسمان بالا می رود و تو دیگر دستت به ابرها نمی رسد و برایت مهم نیست که توی کوچه پس کوچه های پشت ابرها ستاره ها چگونه بازی می کنند آنها آنقدر دورند که تو حتی لبخندشان را هم نمی بینی و ماه ، همبازی قدیم تو آنقدر کمرنگ می شود که اگر تمام شب را هم دنبالش بگردی پیدایش نمی کنی.
خیلی بعیده دوست عزیز انشاالله به زودی باردار میشی ولی برو دکتر دلیل اینهمه عقب انداختن رو موجه بشی ...

خب عزیزم رفتم چون دوماه دارم عفب میندازم ماه اول یه روز ماه قبل4روز اینماهم6روز حتی سونو هم رفتم گفت بدنت کاملن سالمه و خوبم هست کف داره بدنت اماده میشه

خدایا شکرت
من سر همین نی نیم ۴ روز عقب انداختم نشون نداد روز پنجم صبح با بی بی یه هاله کمرنگ انداخت رفتم از داد ...

دیگه خسته شدم بخدا از دردایی که دارم کمر درد دل درد سینه درد نه پریود میشم نه نشون میده باردارم 

خدایا شکرت

من چند سال پيش جلوگيري هم داشتم بعد پريود شدم اما روز دوم يهو پاك پاك شدم هيچ وقت چنين چيزي برام پيش نيومده بود بعد بي بي چك گذاشتم ديدم مثبت شد خيلي شوكه شدم فردا صبحش رفتم آز دادم از آزمايشگاه تماس گرفتن گفتن آزت مشكوكه شما بارداري اما مشكوك ما بالآي ١٠ رو ميگيم باردار براي شما ٣٠ اما درستش بالاي ١٠٠ 

خلاصه گفتن  دوباره بيا آز بده من ٢ و ٣ روزي صبر كردم و اتفاقا عروسي دعوت بوديم كلي رقصيدم شبش اومديم خونه افتادم به خونريزي 

خلاصه اين بود بارداري مشكوك ما

مارک بیبی چک چی از همه بهتره

بیبی چک من از همین ساده ها بود برو داروخونه همون که گرون تره بگیر 

وقتی بزرگ می شوی قدت کوتاه می شود آسمان بالا می رود و تو دیگر دستت به ابرها نمی رسد و برایت مهم نیست که توی کوچه پس کوچه های پشت ابرها ستاره ها چگونه بازی می کنند آنها آنقدر دورند که تو حتی لبخندشان را هم نمی بینی و ماه ، همبازی قدیم تو آنقدر کمرنگ می شود که اگر تمام شب را هم دنبالش بگردی پیدایش نمی کنی.
دیگه خسته شدم بخدا از دردایی که دارم کمر درد دل درد سینه درد نه پریود میشم نه نشون میده باردارم  ...

منم دل درد و کمر درد مثل پریودی داشتم ولی هی میگرفت هی ول میشد دردش یه تیکه نبود سینمم خیلی درد میکرد سر سینه خیلی حساس شده بود 

منم دل درد و کمر درد مثل پریودی داشتم ولی هی میگرفت هی ول میشد دردش یه تیکه نبود سینمم خیلی درد میکر ...

من از روزیکه عثب انداختم کمردردم هرازکاعی خیلی زیاد مسشه باز کمتر میشه دلمم که هی میگیره مثل پریودی به حدی که نیگم الان پریود میشم ولی باز ول میکنه سینه هام تا دیروز خیلی درد داشت ولی امروز حس میکتم کمتزشده.حساس شذن سینه ینی چجوری هاهری میشه بگی من سینمو فشار میدم یا نوکشو فشار میدم به سمت داخل سینه درد داره

خدایا شکرت
من از روزیکه عثب انداختم کمردردم هرازکاعی خیلی زیاد مسشه باز کمتر میشه دلمم که هی میگیره مثل پریودی ...

نگا نوک سینه بزرگ تر میشه رنگش تیره میشه