2777
2789
مجرد یامتاهل؟ مسافرت بااتوبوس امنیتش بیش تر  از سواری هست

متاهلم . برای دیدن خانوادم میخوام برم . شوهرم فعلا نمیتونه منو ببره مرخصی نداره گفتم خودم برم ! اما تا حالا تنهایی جایی نرفتم 

متاهلم . برای دیدن خانوادم میخوام برم . شوهرم فعلا نمیتونه منو ببره مرخصی نداره گفتم خودم برم ! اما ...

مسافرت بااتوبوس خوبه نترس 

خودم همیشه میرم تازه دختر هستم و میرم ولی نمیترسم

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با اتوبوس رفتم با قطار رفتم با شخصی هم رفتم با سمند هم رفتم!!!!هنوزم دارم میرم!!!!مشکلی نداره ولی باس ن و کمر نابود میشه!کتاب و مجله و هندزفیری ببر حتما!!!

پاندا در 10 قدمی رسیدن به سلطنت!  
متاهلم . برای دیدن خانوادم میخوام برم . شوهرم فعلا نمیتونه منو ببره مرخصی نداره گفتم خودم برم ! اما ...

مگه چند ساعت راه بعدشم پشت سر راننده ننشین

بعضی ها خیلی فقیرند..تنها دارایی شان پول است...
چند ساعته مسیرت ؟  

هفت ساعت ازتهران تا مازندران باید یرم

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
نه اتوبوس ها vipهستند صندلی تکی دارن 

راحته عزیزم منم همیشه تک صندلی میگرفتم بدم میومد کسی کنارم باشه خانومایه تنها رو جلو اتوبوس میزارن خود راننده ام حواسش بهشون هست

با سمند خودتون یا سواری های خطی با غیرشخصی که نمیشه تنها رفت!!!

متوجه نشدم عزیزم!یه سری سمند هستن واسه خود تاکسیرانی که تو ترمینالن یه سری هم ماشین شخصی کنار جاده ایستادن مسافر میبرن!من جفتشو تست کردم!دانشجویی و هزار بدبختی!  

پاندا در 10 قدمی رسیدن به سلطنت!  
متوجه نشدم عزیزم!یه سری سمند هستن واسه خود تاکسیرانی که تو ترمینالن یه سری هم ماشین شخصی کنار جاده ا ...

هر دوتاش خیلی بده 

اکثرا مسافراشون اقا هستند 

تو خیابون بیست متر سوار تاکسی میشیم تحمل اقای کناری سخته

چطوری شهر به شهر جرات داشتی

من از زمانی که ازدواج کردم با اتوبوس سفر کردم دخترم بدنیا اومد همچنین و الان هم با یک دختر هفت ساله و یک پسر یکساله و نیمه هپچنان ادامه میدم و مشکلی ندارم جمعا یازده ساله با اتوبوس میرم سر به خانواده میزنم