2777
2789
عنوان

خیلی خیلی بهتون احتیاج دارم.بیاید

611 بازدید | 106 پست

با شوهرم قهرم البته مقصر کاملا خودش بود ولی قیافه برداشته و اصلا باهام حرف نمیزنه سه روزه.منم اصلا باهاش حرف نزنم.میخوام بهش یه پیام بدم که یکم سرعقل بیاد ولی واقعا نمیدونم چی بگم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه ما که نمیدونیم سر چی دعواتون شده چی بگیم خب  

تو خونه ما هروقت یچی میوفته تو گلوی یکی همه حمله میکنن به بهونه اینکه میخوان بزنن پشتش خفه نشهکتکشم میزنن،یبار داداشم داشت لگد میزد تو پام*********** با تو آرومم ..تو یه فرشته ای..به تو آدم نمیشه گفت!**************( تیکرم  مال افزایش وزن: وزن فعلی===》52 وزن هدف===》58)
تو که از چیزی خبر نداری چطور انقدر راحت این حرفو میزنی؟

نه عزیز دلم من گفتم این پیامو بده با شما نبودم متن پیام گذاشتم عصبی نشو میترسم 😉😘

من کاربر قدیمی ام (از این جمله موهای تنم سیخ میشه 😖)کارم به جایی رسیده خودم واسه خودم درخواست دوستی میدم ولی نمیشه 😓❤😞
اخه ما که نمیدونیم سر چی دعواتون شده چی بگیم خب    

تو تاپیک قبلم هست.داشتیم صحبت میکردیم سر یه موضوعی میخواستیم تایم یه قضیه‌ای رو دربیاریم میگفت اون ساعت بود منم گفتم نه اشتباه میکنی فلان ساعت بود یهو هرچی دهنش بود بهم گفت اخرم بهم گفت برو گمشک

تو دعوا هر دو نفر مقصرن ولی مرد غرورش بیشتره شما کوتاه بیا ی چای درست کن برو پیشش بشین بگو ب بزرگی خ ...

خیلی کوتاه اومدم که اینطوری شده همیشه هم کوتاه اومدن راه حل درستی نیست عزیزم.بخدا از کوتاه اومدن دیگه خسته شدم مگه من دل ندارم

بگوسرچي دعواتون شدتابگيم

تاپیک قبلم هست.داشتیم صحبت میکردیم سر یه موضوعی میخواستیم تایم یه قضیه‌ای رو دربیاریم میگفت اون ساعت بود منم گفتم نه اشتباه میکنی فلان ساعت بود یهو هرچی دهنش بود بهم گفت اخرم بهم گفت برو گمشو

تو تاپیک قبلم هست.داشتیم صحبت میکردیم سر یه موضوعی میخواستیم تایم یه قضیه‌ای رو دربیاریم میگفت اون س ...

این جور که شما تعریف میکنی شوهرت کم حوصله وکمی بی ادب هست البته ببخشیدها   خانم هایی که شوهراشون این طوری هستن دیدم همیشه محتات هستن و دست به عصا برخورد میکنن