2777
2789

من از خیلی قبلا پیش هر موقع زیاد احساساتی بشم یا از کسی خوشم بیاد حسی بهش پیدا کنم یا کسی بیاد سمتم یا حتی قبلا کسی که دوستش داشتم پیام میداد قلبم یهو انگار ویبره میرفت یه حس یجوری انگار قلبمو با دست فششار میدن یکم تپش قلبم بالا میره قبلا فک میکردم برا چیز دیگه ست اما الان دیدم که باز یکم نسبت به رفتار شخصی باهام خوشم اومد اینا باز قلبم اونجوری شد بنظرتون سالمم و عادیه ممکنه بخاطر احساساتی شدن و عشق اینا باشه یا نه غیر عادیه برم نوار قلب بگیرم 😢😳😳😧

میشه لطفا برا حاجتم دعا کنید یه صلوات بفرستین هر کسی خوند برام دعا کنه سپاسگذارم .❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

غیر عادی نی فقط زیادی عاشق نشو منم هر موقع عاشق میشدم تپش قلب میگرفتم توجه کن هر موقع😆😆😆😆اصلا اینک میگن یه بار عاشق میشیو قبول ندارم 😌

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   
عادیه منم تا قبل از اینکه شوهر کنم همینجوری بودم😁

واقعا؟ یعنی نه با شخص خاص ها چند نفر در طول زمان حتی تپش قلبم بالا میره یکم ترسیدم گفتم برم دکتر انگار قلب ادم تیر میکشه

میشه لطفا برا حاجتم دعا کنید یه صلوات بفرستین هر کسی خوند برام دعا کنه سپاسگذارم .❤
غیر عادی نی فقط زیادی عاشق نشو منم هر موقع عاشق میشدم تپش قلب میگرفتم توجه کن هر موقع😆😆😆😆اصلا ای ...

منم راستش چن بار و بار اخری بدجور لطمه خوردم بدجورا . الان خیلی میترسم عاشق این طرف شم مدام فاصلمو حفظ میکنم و اجازه نمیدم زیادی نزدیک شه ولی رفتارش اوف دلمو به تاپ تاپ میندازه 😑

واقعا؟ یعنی نه با شخص خاص ها چند نفر در طول زمان حتی تپش قلبم بالا میره یکم ترسیدم گفتم برم دکتر انگ ...

آره بابا من با الکتریکی سر کوچمونم حرف میزدم اینجوری میشدم..حالا اون آقاهه حداقل سی سال ازم بزرگتر بودا.ولی من رست خودم نبود😂😂😂

آره بابا من با الکتریکی سر کوچمونم حرف میزدم اینجوری میشدم..حالا اون آقاهه حداقل سی سال ازم بزرگتر ب ...

هههه عزیییزم

😆

من یک زنم / هر قدر هم که ادای محکم بودن را دربیاورم / هر قدر هم که ادای مستقل بودن / و اینکه ممنون خودم از پسش برمی ایم / باز هم ته تهش / به آن سینه پهن مردانه ات نیاز دارم / به دست هایت / حتی / نمی دانی چه لذتی دارد وقتی تو از خیابان ردم می کنی . . .