2777
2789
عنوان

میشه به این بی بی چک نگاهی بندازید..

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 24 پست

بجه ها جون يك سوال دارم....با احازه استاتر جون....بنظرتون امپول سينال اف بي بي چك رو مثبت كاذب مكنه؟؟

فقط ميتونم بگم خدايااااا شكرررررت😍😍😍🥰🥰خداجونم خودت نگهدارش باش☺️☺️☺️☺️☺️خدا جونم دل تمام منتظرا رو شاد كن🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ینی اگ دوتا باشه یا هاله داشته باشه حامله ای؟؟؟ ای جاااان واسه تو هاله داره انگار خب ی هفته دیگ بزن ...

آره عزیزم اگر هاله داشته باشه حامله ای 

حس میکنم هاله نیست نمیدونم خورده تو ذوقم

سلام دوستای خوشگلم من دیروز موعد پریم بود از دادم منفی بود تا ۳ روز پیش دل درد پری بدی داشتم ک گفتم میشم ولی الان ۳روزه هیچ خبری نیست اصاا هیچ علائم پریودی ندارم ولی بدجوری هم ب بو حساس شدم با کوچیکترین بوی بد عوق میرنم گلاب ب روتون بتامم پایین بود ۱/۳من همیشه هم قبل پری سینه درد داشتم بدجور از اونم خبری نیست ب نظرتون از چی میتونه باشه دیشب زیر دلمم تیر بدی میکشید اون ماهم اصلا جلوگیری نداشتم ۷یا ۸ بار هم اقدام داشتم ممنون میشم راهنماییم کنید

سلام دوستای خوشگلم من دیروز موعد پریم بود از دادم منفی بود تا ۳ روز پیش دل درد پری بدی داشتم ک گفتم ...

منم همیشه قبل پری سینه درد شدیدی میگرفتم ولی این ماه که ماه دوم اقدامم اصلا سینه هام درد نمیکنن

منم همیشه قبل پری سینه درد شدیدی میگرفتم ولی این ماه که ماه دوم اقدامم اصلا سینه هام درد نمیکنن

شما خط دوم بیبی چکت افتادهبارداری گلم فردا برو از بده انشالله نینی سالم و صالح و خوشگل خدا بهت بده 😍😍😍