2777
2789
شوهرم تو موبایل یه مزرعه بازی داره
من همونم ها😆فقط عکسم رو عوض کردم😎 پسر گلم 9 ماه کااامل تو دل من بودی.یککم شبیه منم میشدی خب😆😐😄
بعد بازی انلاینه و حتما باید به نت وصل باشن.و مثل یه مزرعه دار مسخره گوسفند و گاو میچرونه .گوجه خیار پرورش میده میفروشن و.... بچه بازی
من همونم ها😆فقط عکسم رو عوض کردم😎 پسر گلم 9 ماه کااامل تو دل من بودی.یککم شبیه منم میشدی خب😆😐😄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد تو بازی یه گروهن میاین توش سوال میپرسن مثلا رضا من گوجه میخوام داری بفروشی؟شیر میخوام
من خیلی ناراحتم .میگه تو خیلی حساسی.من حامله ام شاید حساسم ولی دوست ندارم با خانومت چت کنه
من دارم، اما خانم نداره، خانم مجازی منظورته؟
یه صلوات واسه رفع مشکلاتم و باز شدن در خوشبختی به روم بفرستید ایشالا هر چی از خدا میخواید بهتون بده اللّهمَ صَلّّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ محمد»