2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غذا ساز دقیقا چه کارهایی انجام میده؟؟ 

میره در مغازه خرید میکنه میاد میشوره خورد میکنه میپزه 😁 خلاصه غذا میسازه

تو رابطه‌ای که قراره همش اشتباهات طرفو ببخشی... یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن :)

عزيزم رنده برقي داره

خرد كن داره

خميرزن داره

آسياب مخلوط كن داره

اب مركبات گيري داره

هم ن

بعضي هرش هم ابميوه گيري و چرخ گوشت داره

عزيزم رنده برقي داره خرد كن داره خميرزن داره آسياب مخلوط كن داره اب مركبات گيري داره هم ن بعضي ...

مرسی گلم که جواب دادی، یه سوال، اینجوری نیست که راه انداختنش دردسر داشته باشه، مثلا کلی قطعه داشته باشه که محبور بشی همرو باز کنی و سر هم کنی؟ 

برای سلامتی امام زمانمون صلوات😍

والا واسه ما که همه کاری میکنه سبزی خورد میکنه پیاز خورد میکنه همه مدل رنده داره خمیر زن داره مخلوط کن داره آب مرکبات گیری داره آب هویج وآب سیبم میشه گرفت تفاله گیر داره بقول خواهرشوهرم دستمونه دیگه نباشه لنگ میزنیم

باردار نیستم تیکر تولده سه سالگی پسرمه😍
مرسی گلم که جواب دادی، یه سوال، اینجوری نیست که راه انداختنش دردسر داشته باشه، مثلا کلی قطعه داشته ب ...

فداااات

نه عزيزم

اقاهه ميگفت بايد غذاساز رو كابينت آشپزخونت باشه موتورش قطعه هاش تو كابينت هربار هركدومو خواستي سر موتور بذارو استفاده كن

چه مدلي عزيزم

عزیزم من نگاه کردم به اینکه نیازم چیه و میخوام غذاسازم چه چیزایی داشته باشه و چه دستگاه هایی رو میخوام جداگونه داشته باشم

شما هم‌ باید همین کاررو بکنی اما اگه دوست داری بدونی من این مدل رو خریدم

http://www.antikkala.com/product-detail/غذاساز-بوش-مدل-BOSCH-MCM3601M4/5823/Fa.aspx

افتخار میکنم به اینکه یه فمینیست هستم