2777
2789
ممنونم ازت خاهری جونم.انشاالله گلم دوماهه دارم عقب میندازم ماه قبل4روز عقب انداختم هی دلم درد میگیزه ...

انشالله عزیزم منم میخوام اقدام کنم یه استرس خاصی دارم منتظر روز تخمک گذاری ام برا منم دعا کن دخترم داداشی میخواد😄

کاربرmelissssssaهستم،منم به لیست ترکونده ها اضافه کنین لطفا😕😕اهای اونی که شبا میای سطل اشغال کوچه رو برعکس میکنی😐😐یه روز گیرت میارم میترکونمت😐😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم ازت خاهری جونم.انشاالله گلم دوماهه دارم عقب میندازم ماه قبل4روز عقب انداختم هی دلم درد میگیزه ...

ان شاءالله که نی نی دار شدی عزیزدلم بحق این روزای عزیز

خدایا شکرت  بعد از چهار سال انتظار قربونش برم امام رضا عیدیمو داد 😍 ۱۱ تیر جواب آزمایشم مثبت شد 😍 ۲۱ تیر صدای قلبشو شنیدم خدایا شکرت برای سلامتی فندقم و قسمت تمام منتظرا که مامان بشن صلوات بفرستین 
انشالله عزیزم منم میخوام اقدام کنم یه استرس خاصی دارم منتظر روز تخمک گذاری ام برا منم دعا کن دخترم د ...

ای جان انشاالله عزیزدلم بسلامتی باردارشی فقط استرس نداشته باش چون حاملگی رو عقب میندازه

خدایا شکرت
انشالله عزیزم منم میخوام اقدام کنم یه استرس خاصی دارم منتظر روز تخمک گذاری ام برا منم دعا کن دخترم د ...

ان شاءالله که هر چه زودتر داداشی دخملت بیاد تو دلت گلم

واسه منم دعا کنید و همه ی اونایی که منتظرن

من که از آمپول وحشت داشتم  این ماه بخاطر بچه ۱۴ تا آمپول خوردم تو یه  هفته و نیم  😔😔😔

خدایا شکرت  بعد از چهار سال انتظار قربونش برم امام رضا عیدیمو داد 😍 ۱۱ تیر جواب آزمایشم مثبت شد 😍 ۲۱ تیر صدای قلبشو شنیدم خدایا شکرت برای سلامتی فندقم و قسمت تمام منتظرا که مامان بشن صلوات بفرستین 

من تازه نوزادم بدنیا اوردم و ده روز دیگه به پری مونده ... جلوگیری طبیعی داشتم حس میکمم دوباره باردارم.   دارم دیونه میشم ..... بشدت بویایم قوی شده و زیردلم درد میکنه... دعا کنید الکی باشه

فقط باید بخدا پیله کرد.. زیرا فقط با او میتوان پروانه شد... 
فدای قلب مهربونت و ممنون از دعای قشنگت الهی که همه منتظرا مامان شن

الهی آمین