2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به اون صراحت😂😂😂

خخخخ کوفت زود نزاشت از حرص گفتم😁

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

استارتر ب جان خودم یه لحظه رفتم تاپیک بغلی عکس از دستم رفت بازم میزاری اخه تازه ذوق کردم ک زود رسیدم 😕😕😕

ب قول یار قدیمیم 😍زندگی افسانه 😍افسانه هاست 😍هر کی دلبند به اوست😍دیوانه ی دیوانه هاست 
انگار خواهر یکی دوسال بزرگترشی ببشیدااااا 

منم میخواستم اینو بگم البته بیشتر از دوسال. 

ولی گفتم ناراحت میشه . 

مخصوصا اگه همسرش سیبیلاشو بزنه

کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامونو به آدمایی بزنیم که هیچ وقت ندیدیمشون...

ازخودتون درمیارین یاواقعاعکسوگذاشت؟

و خداوند بهترینها را با "ب"شروع کرد بهترین کلمه بسم الله بهترین نمره بیست بهترین مکان بهشت بهترین فصل بهار بهترین حس بینایی و بهترین هدیه 💋
ولشون کن.حالا حسابی ازخجالتشون دراومدی یانه؟

نرفتم پیششون پشتم حرف زدن فتنه درست کردن برام درررروغ از قول من رفتن یه چیزو به خاهر شوهر بیچارم گفتن اونم میخواست خودشو بکشه

برای چراغ همسایه ات نور ارزو کن🌟بی شک حوالیت روشن تر خواهد شد. 
امضات😄😄😄

تاتی جونم خوبی ؟

من خیییییییلی دوس دارم شما رو ببینم

نمونه کامل یک مادر.....

من مامان یه جوجه پنبه ایه خوشمزه شدم   دوست عزیز من دارم یه بازی بزرگ با آینده ام میکنم،یه لحظه ته دلت بگو خدایا کمکش کن بخاطر جوجه پنبه ایش....