2777
2789
قرص ويتامين فارماتون خوردم عزيزم . دونه اي ١٧٠٠ تومن هم ميخريدم . مولتي ويتامينه چرا سقط كردي؟؟ چند ...

من خوندم که اگه قصد بارداری دارین نباید این قرصو بخورین که.دکترت داد این قرصو؟

خدا جونم چرا صدامو نمیشنوی دیگه خسته شدم دلم نی نی میخواد.خدا جون کمک کن بهم یه نی نی سالم بهم بده.برام دعا کنین توروخدا🙏❤برای برآورده شدن حاجتم که خدا دامن همه رو سبز کنه دامن منم سبز کنه یه نی نی سالم و صالح بهم بده صلوات بفرستین خواهشا❤
منم سقط داشتم ولی 7 ماه هست دوباره اقدامم ولی بی نتیجه.ویتامین ای و دی میخورم شوهرم ویتامین سی

مولتي ويتامين بخور عزيزم ، همه ويتامين ها دخيل هستن . 

مولتي ويتامين فارماتون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم عزيز دلم نه گلم اصلا به چيزاي بد فكر نكن  خدا اونو بهت داده خودشم برات نگهش ميداره&nbs ...

اخه ٤هفته و٥روزم بود سونو دادم نوشته كه:در سونوگرافي لگن بامثانه پر ابعاد رحم ٤٠*٩٨ ميليمترباحدود واكوي طبيعي
يك Gs مختصر دفورمه به قطر ٨mm مطابق با ٤هفته و ٥روز درون حفره رحم رويت شد كه واكنش دسيوا اطراف ان ضعيف است وفاقد كيسه زرده وجنين
تخمدان راست ٣٦ميليمتر و تخمدان چپ ٣١ميليمتر با حدود و اكوي طبيعي
مايع ازاد در كلدوساك خلفي رويت  نشد 

اما به حساب خودم روزي كه سونو دادم ٥هفته و ١روزم بود

من خوندم که اگه قصد بارداری دارین نباید این قرصو بخورین که.دکترت داد این قرصو؟

كي اين حرفو زده عزيزم ؟ مولتي ويتامين واجبه براي بدن و بارداري 

دكتر بهم نداد ولي خودم تحقيق كردم و جواب گرفتم

البته بزارید من از تجربم بگم  من و همسر جان تقریبا یکسال اقدام داشتیم اما نمیشد  باور کن ...

ینی هیستونشدین،؟

خدا جونم چرا صدامو نمیشنوی دیگه خسته شدم دلم نی نی میخواد.خدا جون کمک کن بهم یه نی نی سالم بهم بده.برام دعا کنین توروخدا🙏❤برای برآورده شدن حاجتم که خدا دامن همه رو سبز کنه دامن منم سبز کنه یه نی نی سالم و صالح بهم بده صلوات بفرستین خواهشا❤
كي اين حرفو زده عزيزم ؟ مولتي ويتامين واجبه براي بدن و بارداري  دكتر بهم نداد ولي خودم تحقيق ك ...

من تو نت خوندم..اما دیدم نوشتس که همه ویتامینو داره.

منو بگو انقد عصبی میشم با شوهرمم بداخلاق میشم دست خودم نیس واقعا

ولى نكن گناه داره.... فكر كن اگه مشكل شما بودى... دلشون ميشكنه به اهدازه كافى خودشون ناراحتن...

عمر احساست يك زن، ذره ذره با هر كوتاه آمدنى كم ميشود...
ن خدارو شکر قبل از تاریخی ک زده بود برای هیسترو بی بیم مثبت شد 

خداروشکر.من این ماه عکس رحم گرفتم خداکنه جواب بگیرم دوباره...فقط چون خونریزی داشتم بعد عکس زمان تخمک گذاریم فکر کنم رد شده.خیلی دپرسم

البته بزارید من از تجربم بگم  من و همسر جان تقریبا یکسال اقدام داشتیم اما نمیشد  باور کن ...

خدا رو شكر عزيزم انشالله به سلامتي مياد توي بغلت . دقيقا منم اين ماه اصلا توو فكرش نبودم

خداروشکر.من این ماه عکس رحم گرفتم خداکنه جواب بگیرم دوباره...فقط چون خونریزی داشتم بعد عکس زمان تخمک ...

میدونم سخته اما خودت درگیر تاریخ تخمک گذاری نکن تو هر زمانی اقدام کن 

من کسیو میشناسم یک هفته قبل از پری با ی بار باردار شده 

خدا جونم مرسی 

فارماتون ویتامین آ هم داره که برای مقدار زیادش برای جنین مضره  و توی اقدام وبارداری نباید خورد .برای آقایون مناسب هست

حتما رفتید دکتر بگید مصرف کردید اگه ویتامین آ بدنتون کم باشه مشکلی نیست

خانوما ویل ومن +دی+ای+اسیدفولیک باید بخورن