2777
2789
عنوان

بارداری

88 بازدید | 18 پست

سلام بچه ها . من ماه پنجم بارداری هستم یکبارم تجربه سقط داشتم خیلی تنهام شوهرم از صبح تا ساعت ۶بعدازظهر سرکار و منم جایی برای رفتن ندارم خونمون هم جوریه که اطرافش چیزی نیست خیلی دلم میگیره دیگه کسل و بی حوصله شدم از طرفی دیگه بخاطر بارداری خطرناکم انقد دکتر رفتم خسته شدم چندساله زندگیم اینطوری میگذره نمیدونم چیکار کنم 😔 خودم با گوشی سرگرم میکنم ولی دیگه دارم معتاد گوشی میشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلاس نشسته  گلدوزی میوه آرایی  یا تو خونه کار هنری انجام بده مث بافتنی

میدونی چیه متاسفانه تا الان دنبال درس خوندن و مدرک گرفتنم بودم الانم‌ که بیکارشدم بارداری سختی دارم و هنری بلد نیستم

خانوما ميدونيد علائم بارداري پوچ چيه؟رفتم سونو نوشته كه:در سونوگرافي لگن بامثانه پر ابعاد رحم ٤٠*٩٨ ميليمترباحدود واكوي طبيعي
يك Gs مختصر دفورمه به قطر ٨mm مطابق با ٤هفته و ٥روز درون حفره رحم رويت شد كه واكنش دسيوا اطراف ان ضعيف است وفاقد كيسه زرده وجنين
تخمدان راست ٣٦ميليمتر و تخمدان چپ ٣١ميليمتر با حدود و اكوي طبيعي
مايع ازاد در كلدوساك خلفي رويت  نشد

امكان داره پوچ باشه؟لك بيني خيلي داشتم الان خيلي خيلي كم شده حالت تهوع دارم استفراغ ميكنم ويارم دارم رو بو هم خيلي حساسم زود خسته ميشم سرگيجه هم دارم

امكان داره پوچ باشه؟

خانوما ميدونيد علائم بارداري پوچ چيه؟رفتم سونو نوشته كه:در سونوگرافي لگن بامثانه پر ابعاد رحم ٤ ...

عزیزم هفته چندم بارداری هستی ؟ منم دفعه اول بارداریم پوچ بود ۱۲ هفتگی سقط کردم . اما بارداری دوم با اینکه لکه بینی داشتم استراحت کردم خداروشکر جنین تشکیل شد و الان ماه پنج هستم . سعی کن استراحت مطلق کنی 

عزیزم هفته چندم بارداری هستی ؟ منم دفعه اول بارداریم پوچ بود ۱۲ هفتگی سقط کردم . اما بارداری دوم با ...

هفته ٤ سونو دادم الان هفته ٥ هستم.كف پاهام يخه همش سرگيجه حالت تهوع استفراغ ضعف هرغدايي رو دام نميخواد بخورم.خيلي لك قهوه اي داشتم اما الان ندارم ديگه يعني پوچه؟

هفته ٤ سونو دادم الان هفته ٥ هستم.كف پاهام يخه همش سرگيجه حالت تهوع استفراغ ضعف هرغدايي رو دام نميخو ...

نه لکه بینی اصلا دلیل برای پوچ بودن نمیشه من خودم تا ماه دوم لکه بینی داشتم اما خوب رشد کرد ولی خیلی استراحت کردم . دکترت چی میگه؟