2777
2789

سلام عزیزان ختم سوره ی یس برای نی نی دار شدن هست میدانید که سوره یس قلب قرآن هست به همین خاطر این ختم رو گذاشتیم که همه به آرامش و آرزوهایشان برسند 

البته باید دلت به معجزه ی قرآن ایمان داشته باشه و به خودتون تلقین کنید که حتما میشه

عزیزان این ختم برای نی نی دار شدن هست برای همین هرچی بیشتر باشیم و بیشتر ختم کنیم عالی میشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شروع از امشب که ۹۷/۸/۵هست تا جمعه ی هفته ی بعد که ۹۷/۸/۱۸میشه هر شب یه بار سوره ی یس فقط روز اربعین دوبار بخوانید 

که جمعا باید تعداد ختم هر نفر ۱۵ بار بشه

ممنون از همتون

شروع از امشب که ۹۷/۸/۵هست تا جمعه ی هفته ی بعد که ۹۷/۸/۱۸میشه هر شب یه بار سوره ی یس فقط روز اربعین ...

سلام دوستم خوبی شما بارداری شدی با این ختم....من چهارسالع اقداممم.انقد صلوات دعا ذکر چله این مدت گرفتم.....نشد که نشد....میشه هم دعام کنی هم توضیح بدی متدجه نشدم ۴۰ روز خوندی شما هم

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن

سلام دوستم خوبی شما بارداری شدی با این ختم....من چهارسالع اقداممم.انقد صلوات دعا ذکر چله این مدت گرف ...

سلام 

من اینقدر زیاد ختم و زیارت گرفتم ک نگو نمی‌دونم دقیقا کدومشون جواب داد 

ولی آخرش فهمیدم ک اگر خدا بخواد خیلی راحت بچه دار میشی 

من وقتی باردار شدم ک اصلا فکرشو نمی‌کردم 

اون ماه اصلا غمم نبود ک باردار میشم یا ن

فقط اون ماه ی نمازی خوندم ک آخرین امیدم شده بود همون نماز

طریقه انجام دانش: شب جمعه بعد نیمه شب شرعی تا قبل اذان صبح وقتی همه خوابن و میتونی راحت این نماز رو بخونی و نباید با کسی حرف بزنی تا کامل تموم کنیدش 

دو رکعت نماز حاجت می‌خونی و بلافاصله بعد سلام نماز صلوات شمار رو بردار و ۱۰۰۱مرتبه بگو بسم الله الرحمن الرحیم به حق بسم الله الرحمن الرحیم

بعد سجده شکر بجا بیار  بگو الحمدالله رب العالمین ک این ماه بهم اولاد صالح و سالم میدی

دو شب جمعه انجام میدی و سومین شبرو نگه می‌داری وقتی مامان شدی می‌خونی 

سلام  من اینقدر زیاد ختم و زیارت گرفتم ک نگو نمی‌دونم دقیقا کدومشون جواب داد  ولی آخر ...

سلام عزیزم خوبی ممنونم بابت توضیحاتت اره منم الان همون حالم اتگاری تا خدا نخاد نمیشه.‌..خیلی سخته ولی...آدم همش میگه چرا خب اخه من چی کردم اخه..خیلی دعام کن خودت این روزا گذروندی میدونی هر لحظش چطوره...بابت نماز هم‌ممنون امتحانش مبکنم....فقط مثلن ساعت یک شب باشه من خودم برم تو اتاق تنها بخونم....ایراد نداره مثلن اهل منزل بیدار باشن من خودم برم تنها حرف نزنم باهاشون بخونم تنهایی 

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن

سلام عزیزم خوبی ممنونم بابت توضیحاتت اره منم الان همون حالم اتگاری تا خدا نخاد نمیشه.‌..خیلی سخته ول ...

فقط یه جا بخون که کسی بهت کاری نداشته باشه 

سر و صدا نشه که هواست پرت مسائل دیگه بشه 

یه جوری با خدا درد و دل کن انگار داری با رفیقت ک کنارت نشسته درد و دل می‌کنی 

😍من خیلی این حسو دوست دارم خیلی شیرینه بهم خیلی میچسپه و خیلی هم جواب میده وقتی با خدا رفیق باشی ا😍 خیلی قلبت بزرگ میشه اصن قشنگ حس می‌کنی😍

من چند سال پیش به مدت یکسال بدترین روزای زندگیمو میگذروندم اونجا بود ک فهمیدم باید با خدا رفیق باشم وقتی نمازامو با توجه به معنی می‌خوندم کیف میکردم ،،، ی وقتی رسید که همش به خدا می گفتم خدایا شکرت یه سال منو تو مشکلات غرق کردی که شیرینی رفاقت با تو رو بفهمم 

اصلان دیگه اون مشکل برام مشکل نبود خیلی راحت باهاش کنار اومدم و اون مشکل هم حل شد 

بخدا هر چقدر بگم خیلی قشنگه و خیلی دل میچسپه کم گفتم 

از ته دل دعا میکنم همه این حس قشنگی تجربه کنند خیلی عالیه 

فقط یه جا بخون که کسی بهت کاری نداشته باشه  سر و صدا نشه که هواست پرت مسائل دیگه بشه  یه ...

ممنونم ازت باشه عزیزم..انشالله میخونم.وای چه طوری گفتی منم الان دقیقن این حس وآرامش رو میخام‌‌‌....انقد که بیقرارم انقد که نا امید و دلشکسته ام‌..از همه جا انگار بریده‌‌‌...جوری توصیف کردی دلم رفت اصن....ممنونم از دعاهات....بازم هر وقت یادت افتادم تو اوت حسای قشنگی که داری منم یاد کن بگو خدایا از دل سمانه خبر داری حاجت رواش کن‌.....دوستم میشه یعنی خدا یکبار دیگه منو لایق بدونه یه بچه سالم صالح دوباره قسمتم کنه خیلی میخامممممم