2777
2789
عنوان

اقدام برای بارداری

485 بازدید | 72 پست

سلام

میشه نظرات و تجربه ها تون رو اینجا درمورد بارداری و نکاتی که در هنگام نزدیکی باید بهشون توجه بشه بگین تا بتونیم از تجربیاتتون استفاده کنیم

منکه این ماه اقدام کردم ولی متاسفانه دیروز پری شدم زودم شدم موعدم هفته بعدبود😭😭😭پریود خراستتتتت

حس خوبیه ببینی یه نفر همه رو بخاطرتو پس زده..واسه ی رسوندن خودش به تو..همه ی راهو نفس نفس زده...حس خوووبیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منکه این ماه اقدام کردم ولی متاسفانه دیروز پری شدم زودم شدم موعدم هفته بعدبود😭😭😭پریود خراستتتتت

چقدر عجله دلتو بزار پیشه ماها ک سالهاست منتظریم

اگر پاداشا بودم شک نکن صدای خنده ات را سرود ملی میکردم مادررررررر😚😚😚

خب بهتره که با وضوباشیم اگر2رکعت نماز از قبل خونده بشه وازخدا فرزندصالح بخواهیم خیلی خوبه سعی کنیم دررابطه معاشقه زیاد باشه تا بچه شکل مادربشه دررابطه نبایدحرف های بی موردزده بشه بهتر است به یاد خدا باشیم وذکر بگوییم .

ختم 41روزه سوره 24ایه ای سلام دوستان ختم حشر ختم خیلی مجزبیه برای باردازی یه گروه دیگه تشکیل دادم ک 10روز از ختم گذشته و سه نفر فهمیدن باردارن.. بعضیا خواستن که یه گروه دیگه بزارم.. اگه مایبید بسم الله

خدایا شکرت که همیشه بهترینارو قسمت بنده هات میکنی♥
چقدر عجله دلتو بزار پیشه ماها ک سالهاست منتظریم

اخه قبلاهم اقدام داشتم موفق نشدم 😭

حس خوبیه ببینی یه نفر همه رو بخاطرتو پس زده..واسه ی رسوندن خودش به تو..همه ی راهو نفس نفس زده...حس خوووبیه

تقویت تخمک و اسپرم

تغییر پوزیشن

بیخیالی و ارامش

تغذیه خوب

یک ربع استراحت بعد اقدام، هر چند بعضی ها میگن ربطی نداره

اقدام منظم یک شب درمیون از شب 8 و 9 پریود

تا لحظه شکست به خدا ایمان داشته باش، خواهی دید که ان لحظه هرگز نخواهد رسید، خدایا شکرت
اخه قبلاهم اقدام داشتم موفق نشدم 😭

من ۳ساله منتظرم هروقتم ک حامله شدم بچم افتاد اخریشم.ماهه پیش بود انگار عادی شده برام 

اگر پاداشا بودم شک نکن صدای خنده ات را سرود ملی میکردم مادررررررر😚😚😚
خب بهتره که با وضوباشیم اگر2رکعت نماز از قبل خونده بشه وازخدا فرزندصالح بخواهیم خیلی خوبه سعی کنیم د ...

اگه معاشقه زیادباشه واقعا شبیه مادرمیشه؟؟؟؟؟؟

عزیزم کیت تخمکگذاری بخر دوروز مونده به تخمک گذاری مدام اقدام داشته باش تا دوروز بعدش

بعداز نزدیکی پاهاتو یک ربع بزن به دیوار سعی کن ازجات بلند نشی

تورا باید درسفره گذاشت کنار نان ونمک چون تو برکت خانه ایی عشقم
من ۳ساله منتظرم هروقتم ک حامله شدم بچم افتاد اخریشم.ماهه پیش بود انگار عادی شده برام 

عزیزممممم..انشالا زودتر زودتر دامنت سبزبشه

بخداانصاف نیس یکی تو نامزدی باردارمیشه یکیم چن سال منتظره نمیشه 😭😭😭