2777
2789
عنوان

خواب عجیب و قشنگ من😁😍😍

88 بازدید | 0 پست

اولا بگم که خوابم واضح بود خیلی تک تک لحظه ها حرفاشو یادمه حتی بوهاشم حس میکردم در این حد

دوما با شخصی که تو خوابم هست عاشقشم اما بهش نگفتم و کلا هیچ داستانی باهم نداریم😊😥

خواب دیدم من و عشقم و خانوادم رفتیم یه شهر غریب مسافرت بودیم انگار خانواده عشقمم بودن بعدش منو میفرستن برم از سوپری چیزی بگیرم پیاده تو شهر غریب خلاصه من رفتم خریدم حالا برگشتن راهو گم کردم گوشیمم پنج درصد دقیق یادمه پنج درصد بیشتر باطری نداشت میخواستم تاکسی بگیرم اما پول همرام نبود گفتم زنگ بزنم به مامانم یکی بیاد دنبالم زنگ زدم گفتم اره گم شدم مامانم گفت باشه فلانی با مووتووور(😂) برو دنبال لیلا اون فلانیم اینجوری کرد ای بابا من حوصله ندارم تو این سرما(یه چیزیم اضافه کنم تو زمستون بود منم یه مانتو نازک تنم بود داشتم یخ میزدم) منم بهم برخورد اینجوری کردم لازم نکرده خودم پیدا میکنم اصلا نمیگم کدوم خیابونم که بیاد دنبالم که صدای عشقم اومد که گفت فلانی خاک تو سرت بی شور خودم میرم اصلا دیگه شار ژ گوشیم تموم شد نشنیدم بقیشو منم گفتم برم از مردم کمک بگیرم منو برسونن یکی میگفت من ماشین ندارم ، بلد نیستم یکی میگفت کار دارم یکی ج نمیداد کلا منم سردم شده بود رفتم تو یه کوچه نشستم تکیه دادم به دیوار گریه میکردم واسه خودم که گم شدم که صدای عشقم اومد اینجوری کرد پاشو بیا بریم 

منم گفتم لارم نکرده خودم میام کسی که منت بزاره سرده دیگه برو سردت نشه

اونم دماغش از سرما قرمز شده بود اینجوری کرد من که منت نزاشتم اون فلانی بود

منم از اونجایی که تو خوابم کلیدم گفتم بهش حالا هرچی 

باز نشستم عر زدم واسه خودم😂

عشقم اومد کنارم نشست اینجوری کرد پیدات کردم دیگه گریه نکن 

جوابشو ندادم به عر زدنم ادامه دادم 

که از پام گرفت بردتم خونه😂😂😂😂

من هروقت خوابم به این واضحی بود که یادم بمونه همیشه اتفاق میفته😂

گم نشم صلوات😂😱

چقدرم میترسم از گم شدن😱😱

كجاست؟ كي؟ كسي كه بشه به تنهايي ترجيحش داد.