2777
2789

سلام امروز صبح عازم مشهد بودیم قبلش رفتیم خیابون تا یسری چیزی لازم داشتم بخرم مامانم با من اومد داخل مغازه داداشم داخل ماشین بود با دوتا بچه هام شیشه های ماشین کامل پایین بود داخل مغازه بودم داشتم لباسای بچگونه رو میدیدم وقتی برگشتم دیدم ی موتوری کنار ماشین ما واستاده و داداشم نیست دوتا پسر سوار موتور بودن پسرم شیشه رو پایین داده بود و داشت با اونا حرف میزد نمیدونم هدفشون بچم بود یا گوشیامون چون داخل ماشین بود   همون که مارو دیدن سریع گازو گرفتن رفتن فقط خدا میدونه چجوری شدم خیلی ترسیدم مطمعنم امام رضا بهم لطف کرد و بچمو حفظ کرد اگه چن ثانیه دیگه دیر میرسیدم میومدم میدیدم بچم نیس اینم بگم داداشم رفته بود مغازه نوشابه بخره ,خداروشکر بخیر گذشت ولی خانوما بچه هاتونو داخل ماشین نذارین خیلی خطر ناکه 

صلوات

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چندساله پیش شوهر عمم پسر عممو میزاره رو موتور میره تو خونه چیزی بیاره یهو صدا موتورش میاد برمیگرده میبینه نشستن پشت موتورش با بچه دارن میرن شانس اورد کوچه باریک بود از رو ب رو ماشین اومد یارو هل شد خورد زمین بلند شد فرار کرد وگرنه بچه رو برده بودن

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا
منم خیلی میترسم  فکر میکنم بچم تو بعلم باشه شیشه پایین یه موتوری رد شه از تو دستم بکشه دیگه تم ...

اتفاقا جای خونه مادرسهورم همین اتفاق افتاد مارد و بچه 6ماهه داخل ماشین بودن ی موتوری اومده دونفر سوار بودن بچه رو از بغل خانومه کشیده ولی خانومه جیغ میزده و با تمام قدرت بچشو میکشیده مردم ریختن بیرون اونا فرار کردن الان خانومه چند ماهه افسردگی گرفته از خونه بیرون نمیره میگه اگه بچمو میبردن چیکار میکردم

صلوات

وای چه خطرناک... آخه چرا باید بچه رو ببرن؟ بچه به چه کارشون میاد؟

دختر بهاری من تو آخرین روز اردیبهشت 97 به دنیا اومد خدایاااا شکرت ..‌. همیشه دعا میکنم خدا این لذت رو نصیب همه منتظرها کنه😊