2777
2789
عنوان

دلم گرفته 😶😶😶

171 بازدید | 27 پست

با عرض معذرت خدمت همه ی ترکها

چرا شوهر من ک ترک میانه ست خشکه

خیلی هاااا

خب خسته شدم منم دلم شوق میخواد،هیجان میخواد،ولی همش راکد راکده

دلم بچه میخواد،ولی میگم اگه بیاد دلش از رفتارای باباش میگیره...

بخدا خیلی خستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر منم خشکه خودت شیطنت کن دیگه اونو که نمیشه عوض کرد

جان منی از این عزیزتر نمی شودجان منی و خوش به حالت که مادرت تو را مثل گوش ماهی هایی که خودش کنار دریاکشف کرده دوست داردبرایت یک مشت بوسه میفرستم باز هم هست از این بوسه های عاشقانه برایت زیاد کنار گذاشته ام تو فقط بیا بیا و مرا شادترین و عاشقترین مادر دنیا ببین

چرا بچه ها ربط داره بالاخره اون منطقه ی اخلاق خاص دارن که بچه از بچگی یاد میگیره مثل الگو انگار..من میگم منطقه زندگی اثر داره رویبعضی خصلتها ولی نه اینکه بگیم بده یا خوبه

جان منی از این عزیزتر نمی شودجان منی و خوش به حالت که مادرت تو را مثل گوش ماهی هایی که خودش کنار دریاکشف کرده دوست داردبرایت یک مشت بوسه میفرستم باز هم هست از این بوسه های عاشقانه برایت زیاد کنار گذاشته ام تو فقط بیا بیا و مرا شادترین و عاشقترین مادر دنیا ببین

من شنیدم ترکها بشدت مرد سالار هستند درسته؟

جیز،جیز،جیز،جیززززززززززز، اهل دعوا کردن و کل کل نیستم پس بیخودی تلاش نکن, اگر توهین و دشنام بهم بدی , جوابت رو نمیدم در واقع شعور و شخصیت و کلاسم اجازه نمیده باهات همکلام بشم, چون نادان را از هر طرف بنویسی نادان میشه.
آخه خودم ک شیطنت میکنم،میگه نکن،دلمو می‌شکنه...میگه من زن نگرفتم،بچه گرفتم

چندوقته ازدواج کردی؟تو شیطنتتو بکن اینجورم که گفت بزن به شوخی بالاخره ی قلقی داره باید پیداش کنی

من شنیدم ترکها بشدت مرد سالار هستند درسته؟

ولی زن دوستن خیلیییی