2777
2789

یکی میگه گرم خوبه یکی میگه سرد.راهنمایبم کنیددوستان؟؟

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا تا اونجایی که میدونمو خودمم دارم ،سرد

عزیزم شمااسانس هم میریزی داخلش؟؟مثلااسطوخدوس؟؟

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

عزیزم شمااسانس هم میریزی داخلش؟؟مثلااسطوخدوس؟؟

ببخشید میشه بگید قیمتش چنده؟

آخه پسر من وقتی سرما میخوره  نابودم میکنه 

۵ سال پیش گفت ۴۰۰ نخریدم گفتم گرونه  

الان شاید خیلی گرون باشه

خدایا بیا نزدیکتر حالا میخوام بیام تو آغوشت بخوابم👼ولی لطفا زود بیدارم نکن میخوام  توآغوشت آروم بشم😍😘خدایابهم آرامش بده
ببخشید میشه بگید قیمتش چنده؟ آخه پسر من وقتی سرما میخوره  نابودم میکنه  ۵ سال پیش گفت ۴۰ ...

عزبزم من ازتودیوار گرفتم 4لیتری250هزار

عزبزم من ازتودیوار گرفتم 4لیتری250هزار

مرسی دوست خوبم😍

خدایا بیا نزدیکتر حالا میخوام بیام تو آغوشت بخوابم👼ولی لطفا زود بیدارم نکن میخوام  توآغوشت آروم بشم😍😘خدایابهم آرامش بده
دویست و خورده ای یکی دو ماه پیش ، اگه تهرانی ، چهارراه ولیعصر ،راسته تجهیزات پزشکی

مرسی عزیزم از لطفت 😍😘

من تو سایت نگاه کردم 

متاسفانه تهران نیستم