2777
2789
عنوان

اخیش دلم خنک شد

347 بازدید | 18 پست

رفتم مراسم انگار نه انگار اونام هستن انگار دیوارن جلوم انقد حال داد تنهای تنها مونده بودن 

عمر دشمنانمان دراز باد...باشد تا اوج موفقیتمان را نظاره گر باشند😏👌💪

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ميشه يه توضيح كوتاه بدي 😐

عزیزم با خونواده عموم مشکل داریم دفعه پیش ضایعم کردن این دفعه هم من محلشون ندادم اگه تاپیک اولمو بخونی کامل میفهمی 😗

عمر دشمنانمان دراز باد...باشد تا اوج موفقیتمان را نظاره گر باشند😏👌💪

برای منمپیش اومده بعد از دوسال قهر رفتم مراسمی که اونا هم بودن قبل از ورود عصبی بودم ولی وقتی بین این همه آدم سمت پدرشوهرم نرفتم با همه الا اون خوش و بش کردم دلم خنک شد..خیلیا از قهر ما اطلاع نذاشتن با رفتار من جا خوردن ..بقیه اشون رو دیکه نگم براتون بدجور دلم خنک شد از بی اعتنایی من ،تازه میرفتم سمت فامیلاییشون که اونا ازشون بدشون میاد باهاشون گرم میگرفتم و میگفتم و میخندیدم..داشتن میترکیدن..

.(عاشق بچه 92)
برای منمپیش اومده بعد از دوسال قهر رفتم مراسمی که اونا هم بودن قبل از ورود عصبی بودم ولی وقتی بین ای ...

منم باپدرشوهرم قهرم

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤