2777
2789
عنوان

بازم دعوااااا

132 بازدید | 6 پست

خانما تو تاپیک قبلم گفتم حقوقم دست شوهرمه وچندروز پیش میخواستم برم دکتر بی پول گذاشتم.تصمیم گرفتم کارتمو بهش ندم حالا دیشب کاری پیش اومد 200از کارتم کشید وامروز هرچی بهش گفتم 200قسطمو بده پشت گوش انداخت وآخر گفت کارتتو بده قسطتو بدم داشتیم میرفتیم مهمونی دعوت بودیم.منم کارتمو دادم قسط و داد وبهش گفتم 200دیشبو بریز کارتم بهش برخورد که چرا پولتو میخوای؟نگه داشت کارت بکارت کرد ودور زد برگشت خونه اون طرفم زنگ زد کجایین؟گفتم مشکلی پیش اومد نتونستیم بیایم ومعذرت خواهی کردم.حالام داره فیلم میبینه وخیلی داغونم

آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53

اشکال نداره عزیزم 

بزار تو قیافه باشه

قربون دستت جانماز مارم آب بکش ... اگه چیزی از تفکرات و سبک زندگی من (نه اعتقاداتم) برات عجیب میاد یادت باشه این زندگی منه لزومی نداره قبولش کنی ، قضاوتش کنی ، مسخره اش کنی اما میتونی مخالفش باشی و با نهایت انسانیت از کنارش بگذری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت پرروش کردی گلم

مامان منم نصف حقوقش به بابام میده عوضش بابام دو سه برابر اون پول براش طلا و چیزای دیگه میخره و هروقت هم بابام یهویی از مامانم پول بخواد فرداش برای مامانم خودش کارت به کارت میکنه چون مامانم یادش داده گرچه بابام ذاتا خیلی دست و دلبازه 

🌃🏙