2777
2789

وای من دیگه حوصله ندارم،چرا اینقد شوهر من بچست سرچیزای مسخره و الکی با من قهر میکنه انتظار داره برم ناز کشی حوصلم نمیکشه نمیرم  

دیشب میگه نظرت چیه با دوستام برم کوه چادر بزنیم یکی دو روز بمونم بعد بیام؟

میگم با دوستات برو بیرون اما شب نمون قهر کرده از دیشب تا حالا با من حرف نمیزنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه جدی قهر کرده بهتره ک شما واسه آشتی پیش قدم نشی چون عاادت میشه و بعدهاا با تکرار این اتفاق حس بدی نسبت ب خودت و رابطه تون پیدا می کنی!

تجربه دارم ک میگم

و گریزی نیست از زندگی...

ویروس جدیده مال منم ایجوری شده😂

به جهنم نمیروم اگر شوهرم آنجا نباشد 😈والا الکی که نیس من روشوهرم غیرت دارم نمیذارم حوریا تورش کنن😎😆❤💏تیکر تفلد آقامونه💏❤
اگه جدی قهر کرده بهتره ک شما واسه آشتی پیش قدم نشی چون عاادت میشه و بعدهاا با تکرار این اتفاق حس بدی ...

من هیچ وقت نرفتم منت کشی

همیشه قهر میکنه بعد خودش سر یه حرفیو باز میکنه

شوهر من چ من مقصر باشم چ خودش میگه تو مقصری بایدعذرخواهی کنی منم نمیتونم قهر باشم زود اشتی میکنم

از دیشب قهر کردیم اینقدر جلو خودمو گرفتم تا الان ن زنگش زدم ن پیام.ن غذا براش درست کردم 

اگه اشتی کنم همش باید کار کنم اینجوری خیلی راحتم  

شوهر من تو مریض شدن و خستگی خییییلی ناز میکنه در حدی ک برای یه جوش یا آفت دهن آه و ناله میکنه انتظار داره من ازش پرستاری کنم😂

تیکر به وقت سزارین😁😊زاییدم😃حالا تیکر به وقت یکسالگی دخترم❤

من شوهر خرس گندم قهر میکنه انقد بدم میاد وقتی لب و لوچش اویزونه یه لیوان اب جوش خالی کنم تو صورتش حالش جا بیاد اه اه لوووووسای گنده بک😑

6=2×2 دنیای خودمه ... به کسی ام ربطی نداره!!!😶🙄