2777
2789
عنوان

کممممممک سوال دارم

96 بازدید | 14 پست

دوستان من امروز دومین تاپیک هست که زدم 

شرمنده تونم 

میگم میشه من خودم قرص کلومیفن بخرم بخورم واسه بهتر تخمک گذاری فقط نمیدونم چه طوری باید خورد وکی خورد کسی میدونه بگه توی گوگل سرج کردم چیزی زیادی متوجه نشدم اینم بگم دکتر تجویز نکرده چون اصلا دکتر نرفتم ونمیرم چون دوماهه اقدامم و۷ اذر پریود میشم امروز ۸ روزاز  رابطه مه که بی بی زدم منفی بود بعضی دوستان گفتن زود زدم البته یه حسی میگه باردار نیستم الان میخواستم ببینم که کی کلومیفن بخورم چون اینترنتم م تمومه والان باید جواب داشته باشم  که بدونم کی قرص بخورم مرسی  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با نظارت دکتر بخوری چی میشه؟؟

اخه دوماه اقدامم وقبلا هم زایمان داشتم میدونم ناباروری ندارم یه سونو رفتم فولیکول ۲۲ داشتم  ولی دوماه اقدام بی نتیجه بوده میگم شاید باقرص تخمکم بهتر بشه

اخه دوماه اقدامم وقبلا هم زایمان داشتم میدونم ناباروری ندارم یه سونو رفتم فولیکول ۲۲ داشتم  ولی ...

کیت تخمک گزاری بزن شاید رابطتت حولوهوش تخمک گزاریت نیس

خدایا مواظب عشقم ودخترم باش....
کیت تخمک گزاری بزن شاید رابطتت حولوهوش تخمک گزاریت نیس

چراعزیزم من با کیت موقع تخمگ گذاریو پیدا کردم ولی خیلی پررنگ نبود هم خط بالایی وهم پایینی کم رنگ بود من همون شب وشبهای بعدش اقدام کردم ماه قبل که نشد این ماهم بی بی زدم نبودم البته این ماه ۴ روز دیگه تا موعدم هست ولی حسم مییگه باردار نیستم واسه همین پرسیدم  من ۹ روز کیت زدم از قبل وبعد فقط دوروز پرنگ بود ۱۶ و۱۷ که من اقدام داشتم

چراعزیزم من با کیت موقع تخمگ گذاریو پیدا کردم ولی خیلی پررنگ نبود هم خط بالایی وهم پایینی کم رنگ بود ...

وقتایی ک کمرنگه ینی نزدیک تخمک گزاریته ولی انجام نشده هنوز یااازش گذشته وقتی دوخط دقیقا همرنگ شدن اونروز تخمک گزاریه

خدایا مواظب عشقم ودخترم باش....