2777
2789

من ۳ساله که ازدواج کردم و ۹ماهه خونه خودمم

چند ماه پیش فهمیدیم که شوهرم با زن داداشم خوب شدن و رابطه دارن .رابطه جنسی نه

بعد این قضیه بحث و دعوا و ناراحتی شد

داداشم به شرط گرفتن حق طلاق واسه من از شکایتش گذشت

از زنش هم جدا شد و برگشت خونه بابام

منم طلاق خواستم اما یه فرصت دوباره به شوهرم دادم

تو این سه ماه خیلی خوب شده اما من نمیتونم گذشته رو فراموش کنم و هرلحظه عذاب میکشم و خودمو خوب نشون میدم

امروز داداشم بهم گفت فکر میکردم بعد گرفتن حق طلاق تو هم جدا شی

گفت تا من حرصمو خالی نکنم اروم نمیشم و این حرفا

گفت یه بلایی سرش میارم

من گیر کردم

بین خانواده و همسرم

همه عذابم میدم

دوست دارم جداشم اما نرم خونه بابام  و تنها باشم

اما چجوری؟

ارادشو ندارم

گیجم

شاید از تاپیک برم اما نظراتتون بزارین تا بیام بخونم

تروخدا کمکم کنید

خودمم شنبه میرم مشاوره

ممنون

عزیزم چه شرایط سختی نمدونم چیبگم ولی میدونم که حال برادرت ازشما بدتره طفلی

یه صلوات میفرستین واسه سلامتی نینیم 😘خدای خوبم مواظب تودلیم باش۱۴۰۰/۵/۱۲فهمیدم خدایه فرشته گزاشته تودلم،دامن همه منتظراسبز

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره مشاوره رفتن بهترین کاره چون درست راهنماییت میکنه . 

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

با مشاور مشورت کن. اینجا هر کسی نظر شخصیشو میگه

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست.... هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود.... صحنه پیوسته بجاست... خرم آن نغمه ک مردم بسپارند به یاد...

عزیزم موضوعتون خیلی حاد و پیچیده اس ۰ بدترین نوع خیانت اتفاق افتاده و کل خانواده اسیب دیدن ۰ فکر کنم علاوه بر شما برادرتون هم نیاز شدید به مشاوره دارن  ایشون هم خیلی اسیب دیدن و از اینکه میبینن شما با مسبب خراب شدن زندگیش دارین زندگی میکنین عذاب میکشن و اینو یه جور نامردی میبینن ۰ شما اول باید با مشاور صحبت کنین و منطقی درباره ی اهمیت واقعی ماجرا فکر کنین ۰ بعد تکلیفتونو با خودتون روشن کنین که با توجه با شرایط اصلا میخواین زندگی رو ادامه بدین یا نه ۰ 

اگه واقعا شوهرت خوب شده و دیگه خیانت نکرده طلاق نگیر

داداشت هم اشتباه کرد طلاق گرفت

فک کردی بعد طلاق چه زندگی خواهی داشت

شاید خیلی ها طلاق گرفتند و بعد زندگی خوبی هم داشتند اما خیلی ها هم تنها و بی همدم شدند.

اگه برادرت خیلی اذیتت میکنه رک و واضح بهش بگو: می دونم شوهرم اشتباه کرده اما دیگه تکرار نکرده اگر تکرار کرد خودم حسابش رو می رسم پس تو توی زندگی من دخالت نکن

رفت و آمدت رو به خانواده خودت جوری تنظیم کن که وقتایی که برادرت خونه هست کمتر اونجا باشی یعنی بیشتر وقت هایی برو که برادرت نباشه یا آخرش بیاد که میخواید برید

حداالامکان خونتون از خونه پدر و مادرت دور باشه تا برادرت هوس نکنه خیلی توی زندگیتون سرک بکشه

اگر واقعا شوهرت توبه کرده تو هم فراموش کن- سعی کن بیشتر خودت رو بهش نزدیک کنی تا رابطه تون گرم و صمیمی بشه- فک کن آیا براش چیزی کم گذاشتی که به طرف زن دیگری کشیده شده؟

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...