2777
2789
عنوان

سریع بیاید😢😢😢کمک

143 بازدید | 12 پست

بچه ها من میرم تو اب استخر بعد مدتی یه سنگینی رو قفسه سینم حس میکنم یجور خاص،یجور نفس0تنگی،هیچ بیماری هم ندارما!چرا؟ و اینکه0رفتم تو حوضچه آب گرمش5 دقیقه تا گردن0توش بودم وقتی0رسیدم0خونه0ضربان قلبم بالا رفته0بود صبح خوب شدم چرا؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بسته به تغییرات هورمونیم یکی ۲دفعه اینطوری شدم فقط یادم نیست کی بوده،

اب گرم بوده یا جکوزی اب داغ؟

از ته دلم میخوام خدا به همه ی چشم انتظارا معجزشو نشون بده🙏
آب داغ

اب داغ اولا تا زیر سینه فقط برو داخلش، سینه هات نابود میشه...

احتمالا واسه کلر و اب داغ باشه سری بعد تو اب داغ زیاد نرو ببین اگه باز وونجوری شدی به کلر واکنش نشون دادی

اب داغ اولا تا زیر سینه فقط برو داخلش، سینه هات نابود میشه... احتمالا واسه کلر و اب داغ باشه سری بع ...

دفعه های قبلش تو جکوزی اب داغ نرفتم ضربانم بالا نرفت،ولی تو خود آب  استخر تنگی نفس یا سنگینی رو سینرو داشتم،میام بیرون خوب میشم

دفعه های قبلش تو جکوزی اب داغ نرفتم ضربانم بالا نرفت،ولی تو خود آب تنگی نفس یا سنگینی رو سینرو داشتم

پس واسه کلره،یجا برو کلر کمتری استفاده کنند

اب سردش چطور؟اونم باید تا زیر سینه برم؟

نه اونو اروم اروم که به قلبت فشار نیاد برو،اتفاقا بدنو خوشفرم میکنه😍