2777
2789
عنوان

باردارا این دردی که دارم طبیعیه ؟

262 بازدید | 26 پست

17 هفته و دو روز هستم . از صبح زیر دلم یعنی کنار شرمگاهی و ران ام درد گرفت حدود یکساعت . بعدش کم شد ولی کامل خوب نشده . هنوز حس خفیف درد دارم . سمت چپم هستش .

جای نگرانی داره یا طبیعیه ؟ اینکه کامل دردش از بین نرفته نگران شدم 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دردی ک با استراحت خوب بشه طبیعیه شاید برای بزرگ شدن رحمه ولی اگه تا عصر درد کماکان ادامه داشت یه سر ...

آخه امروز و فردا دکتر نیست . بعد الان طوریه که خوب میشه دوباره یه خفیف درد احساس میکنم 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   

منم ۹ هفتمه انواع اقسام دردا دارم برا دونه دونشونم استرس میگیرم ولی دیگه باید بیخیال بود.مهم اینه با لک و خونریزی نباشه ها شدید نباشه ..هرزگاهی برامن تیر میکشه ..

خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗

منم دقبقاا دو روز پیش اینجوری شدم یه ساعت حتی نتونستم تکون بخورم خوابم برد ازدرد بعد بواش یواش خوب شد.

خودم احساس کردم از نفخ خیلییی شدید اونجوری شدم چون واقعا کاره سختی نکردم . فقط روزه قبلش خیلی برگه زرد الو خورده بود اونم که خیلی نفخ داره .

دیگه زیره خوردم و چای نبات ایناتابهتر شدم 

شایدم واسه بزرگ شدن لگن نمیدونم فقط تا حالا همچی تجربه ای تداشتم تنها بودم داد میزدم فقط 

آخه امروز و فردا دکتر نیست . بعد الان طوریه که خوب میشه دوباره یه خفیف درد احساس میکنم 

چای نبات بخور زیره بخور . شایدولسه شمام مثه من خوب شد .

و اینکه پهلوهاتوشکمتمو باسال ببند منبستم از اون روز چون گفتم شایدم سرما خوردم قلنج کردم . 

سره پسره اولم اصلا تا حالا این مدلی نشده بودم .

چیزی نیس‌...منم داشتم...به دکترم که گعتم گفت اگه دیدی درد طولانی و غیر قابل تحمل داری بیا زود بیمارس ...

میدونی کجا رو میگم درد میکنه ؟ شما هم دردت طولانی بود . آخه از اینکه کامل خوب نشده میترسم . درداي قبلم نهایتا یک ربع بیست دقیقه بود 

عزیزم دردت درد کشاله رانه. خیلی هم طبیعیه. تو ماه های آخر بیشتر هم میسه اما خیلی خیلی شدید نیست. قاب ...

نه عزیزم کشاله ران نیست . زیر شکمم کنار شرمگاهی اونم سمت چپ 

چ جالب منم 17 هفته ودوروزم بود میخاستم برم سونو هم بدم دقیقا همین دردو داشتم ن گلم ناراحت نباش تا شب ...

هفته دیگه سونو دارم . آخه میگم نباید درد مداوم باشه که . وگرنه قبلا هم همین درد داشتم اما کوتاه بود میگرفت ول میکرد