2777
2789
عنوان

مامانای باردار به لحظه😓

281 بازدید | 40 پست

امروز رفتم بهداشت آبریزش داشتم بعد واسم سونو نوشت 

بعد ماما معاینه ام کرد با دو تا انگشت خیلی درد داشت اینجور معاینه تو بارداری اشکالی نداره؟؟؟؟؟؟

انقد از معاینه نرسیدن که آبریزشی که داشتم  یادم رفت همش میگم معاینه ضرر نداشته باشه 

قدر مادر را فقط نوزادی میداند که اگر تنی عطر مادرش را ندهد آن را پس میزند گمانم تنها اوست که میداند هیچکس جز مادر ارزش معشوق بودن را ندارد 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واسه چي رفتي بهداشت؟؟؟ حق نداره معاينه كنه خيلي زوده الان

آره خیلی استرس گرفتم دستشو تا شکمم کردم تو 😨😨😨

خیل درد داشت

قدر مادر را فقط نوزادی میداند که اگر تنی عطر مادرش را ندهد آن را پس میزند گمانم تنها اوست که میداند هیچکس جز مادر ارزش معشوق بودن را ندارد 
زوده برای معاینه که دلیل ابریزشت چی بود نکنه کیسه اب پاره شده خدای نکرده

گفت باید بری سونو تا مشخص بشه

حتما میخواسته دهانه رحم چک کنه نگران نباش

واسه بچه اشکالی نداره آخه ریش خیلی رفت تو

این آبریزشه خطرناکه ممکنه آب دور جنین کم شده باشه هرچه زودتر برو پیش متخصص زنان من بچه ی اولم به خاطر سوراخ بودن کیسه ی آب و کم بودن مایع آمنیوتیک اورژانسی یک ماه زودتر سزارین شدم! البته نگران نباش اگه خیلی کم نشده باشه با مصرف زیاد مایعات ممکنه تا حدودی جبران بشه

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان/ هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/ این هم نفسی، چه حس و حالی دارد/ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
نباید معاینه‌کنن حق ندارن‌ چرا گذاشتی 😒باید میرفتی سونو تا دلیل ابریزش مشخص شه نه که بهداش

چی میشه اگه معاینه کنن😨😨😨😨😨

تورو خدا جواب بدید

نباید معاینه‌کنن حق ندارن‌ چرا گذاشتی 😒باید میرفتی سونو تا دلیل ابریزش مشخص شه نه که بهداش

معاینه کرده ببینه دهانه رحم یه وقت باز نشده باشه! ربطی به سوراخ بودن کیسه اب نداره

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان/ هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/ این هم نفسی، چه حس و حالی دارد/ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞