2777
2789
عنوان

باپولم چیکار کنم؟خونه بخرم یا نه؟

260 بازدید | 17 پست

بچه ها من قبل از این گرونیا دویست میلیون پول تو بانک داشتم که سرمایه ی هشت سال کار و چندتا وامی بود که گرفتم.میخواستم یکم بیشتربشه باهاش خونه بخرم دویست سیصد میلیونم بابا و مامانم بزارن شریک بشیم.البته پول اونا به صورت طلاست که منتظریم ببینیم چی میشه ضرر نکنیم بیشتر از این.الان که ارزش پولم شده یک چهارم هم خیلی غصه ام گرفته که چرا زودتر تبدیل نکردم به ارز و طلا هم اینکه واسه خرید خونه مرددم.چیکار کنم به نظرتون بخرم خونه رو یا نه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بده ما بریم تهران خونه رهن کنیم... اونجا کار برامون گیر اومده... پول نداریم واسه رهن خونه

منتظر بودم خدا لطفش رو شامل حال ما بکنه ، ولی بعد باورم شد خدا با اجابت نکردن دعامون به ما لطف کرده.

منتظر چه اتفاقي هستي كه ،معطل كني؟

خونه هم سرمايست

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.

بخر چون ممکنه بازم گرون تر بشه دیگه نتونی بخری

پدر جان آشوب جهان و جنگ دنیا به کنار ،بحران ندیدن تو را من چه کنم 😭                                                  تو بهشتی شدی اما جهنم شد دنیایم بی تو پدر😢        میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید💔
بده ما بریم تهران خونه رهن کنیم... اونجا کار برامون گیر اومده... پول نداریم واسه رهن خونه

من هميشه به اين قضيه فكر ميكنم

برم تهران كار كنم

شهرستان كه هيچي

دخترعموم رفته، تنها، يه سال پانسيون بود

الان خونه رهن كرده

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.

هر کار میخوای بکن اما نگه ندار بی ارزش میشه هر چیزی بهتر پول تو این مملکت ما . راستی از آشنا فک فامیل بکسی نگو چقدر پول داری و میخوای چکار کنی چشم میشی از رو تجربه گفتم 

منتظر چه اتفاقي هستي كه ،معطل كني؟ خونه هم سرمايست

اره بیشتر منتظر اینم که ببینم قیمت طلا یکم بالاتر میره تا بیشتر ازاین ضرر نکنم بتونم یه خونه ی بهتر بگیرم

شما بودین طلا رو میفروختین سرمایه ی خونه کنید

در حال حاضر خونه داريد؟ اين خونه محض سرمايست؟

پانسیون چیه؟؟

خوابگاه ازاد