2777
2789
عنوان

بياين با هم حرف بزنيم بياين بياين ♥️

| مشاهده متن کامل بحث + 875 بازدید | 230 پست
همسايمون خيلي سن بالان بعد الان داشتن يه كارايي ميكردم كه اصلا خوب نبود صدا ميومد خونه ما

وای😰😰😰😰😰فالگوش وایسادن کارخوبی نیس فرزندم....امشب ک جمعه نیس وای😵😵😵خاک ب سرم...من برم این نی نی سایت آدموبه گفتن چ حرفایی که وادار نمیکنه😁😁😁😁شادباشین دوستان😚😚

خوشبختی تودل آدمهاست دل که خوش باشه آدم خوشبخته❤❤خوشبختی یعنی داشتن کسی که بااومدنش توزندگیت همه نداشته هاتو ازیادببری😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانومه ٥٠ ٥٥ بايد باشه  دقيقا نميدونم الان ٣ساله همسايمونه خيلي باشخصيت بودن

کاربد ینی چی؟ببخشیدفک کنم من درست متوجه نشدم

خوشبختی تودل آدمهاست دل که خوش باشه آدم خوشبخته❤❤خوشبختی یعنی داشتن کسی که بااومدنش توزندگیت همه نداشته هاتو ازیادببری😊
آره قبول دارم اختلاف که خیلی داریم  خدا هرچی اختلاف بوده بین ما دوتا گذاشته حتی تویه نژاد هم ...

خیییییییلللللللللییییییییی مشکل داشتم باهاش. الان بعد ۱۸ سال ۸۰ درصدش حل شده. ولی من افسرده شدم.😔😐

بهم گفته بود ولي هيچوقت اجبار نكرد  من خودم به اين نتيجه رسيدم كه دلم ميخواد بيشتر رعايت كنم ش ...

اهاان خیلی خوبه پس، آفرین

همینو میخواستم بدونم 

چند وقت طول کشید به این نتیجه رسیدین 

چند وقته ازدواج کردین

وای😰😰😰😰😰فالگوش وایسادن کارخوبی نیس فرزندم....امشب ک جمعه نیس وای😵😵😵خاک ب سرم...من برم این نی ...

نه به خدا 

مگه ديونه ام فالگوش وايساده باشم صداشون خيلي بلند بود 😢😢😢😢

خدايا به همه ارامش و خوشبختي بده 💗
انشالله مامان بشي  خدا بهت بچه ي سالم بده به حق امام حسين ❤️❤️❤️❤️❤️

انشاءالله انشاءالله انشاءالله هم من هم همه منتظرا

برای مادرشدنم سه تا صلوات بفرستید التماس دعا
خيلي خانومه با شخصيته من نميدونم چرا اينجوري شد

شاید کس دیگه ای خونشونه.... مثلا پسرشه با دوز دخترش...این طبقه ۴ ما، مامان باباش رفتن جایی...دوساعت پیش پسرش با دوتا دختر اومدن خونشون😕میگم شاید اوناهم مثل همسایه ماهستن