2777
2789

من چندساله كه ازدواج كردم اصلا تحمل ندارم تو خونه بشينم حتي يه روز الانم كه بچه دارم بدتر شدم همش دنبال اينم برنامه بريزم برم بيرون با دوستام يا اقوام برا هر روزم برنامه ميريزم شوهرم خسته ميشه ولي من اگه يه روز تو خونه بمونم و جايي نرم يا با كسي نباشم احساس ميكنم خيلي تنهام و روحيم خراب ميشه،از طرفي هم ميگم چقد هي دعوتي بدم اونم تو اين گروني!!بقيه رو عادت دادم مرتب شام يا نهار بيان خونمون يا مثلا بريم بيرون امسال كلاس موسيقي ثبت نام كردم اما اصلا تمرين نكردم ول شد يا حتي خواستم ادامه تحصيل بدم بازم نشد از بس كه تو خونه نيستم بخوام برا هدفام تلاش كنم شماها اينجوري هستين؟اگه نيستين چيكار ميكنين؟؟

دائم تو خونم😞خیلی خسته و افسردم ولی چاره ای ندارم😒

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اگروقت بکنم میرم بیرون ولی همش توخونه کاردارم 

بیرونم برم معمولا با باشوهرم میریم شبا پیاده روی و عشقو حال یا با یکی ازدوستام عصر یا طرف صبح 

پیاده روی هم فقط باماشین اصلا

آخه من حوصله تنهايي ندارم دوس دارم با دوستام اينجور جاها برم 

خب با دوستات برو وقتی هم نیستن خودتو مجبور کن تنهابری منم مثل تو هستم بااین تفاوت که دوست ندارم زیاد تو اجتماع باشم میخوام خیاطی یادبگیرم تو خونه خودمو مشغول کنم

من اگروقت بکنم میرم بیرون ولی همش توخونه کاردارم  بیرونم برم معمولا با باشوهرم میریم شبا پیاده ...

اينجوري خيلي خوبه كه فقط يه دوست دارين من هردفعه با يكي ميرم بيرون خودم ديگه خسته شدم 

خب با دوستات برو وقتی هم نیستن خودتو مجبور کن تنهابری منم مثل تو هستم بااین تفاوت که دوست ندارم زیاد ...

خيلي خوبه👌🏻 برعكس من از محيط خونه و تنهايي بدم مياد سريع ميخوام بزنم بيرون از خونه