2777
2789

سلام به همه خانم گلها

خانما من امروز اولین بارسونو واژینال رفتم گف که یه فولیکول ۲۴ در تخمدان چپ دارم البته امروز روز ۱۲ سیکلم هست. تخمدان راست هم فاقد فولیکول بالغ هستش

کسی میدونه کی تخمک آزاد میشه چطوری بفهمم؟ توروخدا یکی کمکم کنه من تازه کارم

خوب از همين امروز يروز درميون نزديكي داشته باش تو همين دو سه روز احتمالا تخمكت ازاد ميشه

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم از همین امشب یه شب در میون نزدیکی داشته باش به فولیکول هم فکر نکن فقط بعد از نزدیکی یه بالش بزار پشتت پاهاتم بزار رو لبه تخت دو ساعتی بخواب انشالله تاپیک بی بی چک مثبت بزاری این ماه 

به چه می اندیشی نگرانی بیجاست ، عشق اینجا تو اینجا خدا هم اینجاست .
عزیزم از همین امشب یه شب در میون نزدیکی داشته باش به فولیکول هم فکر نکن فقط بعد از نزدیکی یه بالش بز ...

انشالله  

ممنون کا جواب دادی گلم انشالله شما هم به همه حاجاتت برسی

فقط من الان کیت تخمک گذاری گذاشتم فقط یه خط افتاد پس اگه قراره تخمک ازاد شه که باید دو تا خط میفتاد پس چرا نیفتاد آخه؟  

ممنون عزیزم اوکی ولی میترسم بازم نشه همش نگرانم

چرا نگران مگه چندبار انجام دادي نشده تا يكسال عاديه 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
ممنون عزیزم اوکی ولی میترسم بازم نشه همش نگرانم

تو شروع كن يه روز درميون تا بيستم پريودت احتمالش تو همين روزاس نگران نباش استرس خودش سمه

تو شروع كن يه روز درميون تا بيستم پريودت احتمالش تو همين روزاس نگران نباش استرس خودش سمه

اها پس تا بیستم باید اقدام کنم اخه من تو پیج های دیگه خوندم گفته بودن تا اخر دوره  

اخه ۳۱ سالمه الان ۴ ماهه اقدامم

عزيزم اولا سني نداري دوما تا يكسال مشكلي نيست بيخود استرس نده به خودت 

اها پس تا بیستم باید اقدام کنم اخه من تو پیج های دیگه خوندم گفته بودن تا اخر دوره    

خوب اونم ميشه فقط دهان مبارك ...ميشه 😂😂😂 البته به نفع همسرته اونجوري 

فدات که انقدر انرژی مثبتی شما   امان از حرف خواهر شوهرای بدون درک

واي چرا حرفاي بد ميزنن بهشون اهميت نده اصلا كار خودتو بكن فكر كن مغزشون خرابه دلت براشون بسوزه و از كنارشون بگذر همين 

واي چرا حرفاي بد ميزنن بهشون اهميت نده اصلا كار خودتو بكن فكر كن مغزشون خرابه دلت براشون بسوزه و از ...

منم همین کارو کردم به خاطر حرفا و کاراشون دیگه بیخیالشون شدم فقط در حد سلام رابطه دارم البته سلام رو هم کم کم دارن از بین میبرن. 

مرسی عزیزم بابت جوابات