2777
2789
عنوان

متخصص گوارش خوب در مشهد

33262 بازدید | 22 پست

سلام بچه ها...متخصص گوارش خوب تو مشهد میشناسین؟مامانم پیش سعادت نیا رفته اندوسکپی هم کرده جواب نگرفته...چندین دکتر عوض کرده ولی تا حالا هیچکی تشخیص درست نداده اب شده هیچی نمیتونه بخوره از ترس معده درد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تشخیصش چطوره؟ خوب گوش نمیده به حرف مریض؟

محرابی معاینه میکنه ولی با مریض حرف نمیزنه توضیح‌نمیده اندوسکوپی داد چندین بارم جاش رفت همش میگفت بیا بیا

ولی مختاری فر همون بار اول همه مشکلاشو‌گفته بود بهش و اخرش فهمیدیم ریشش استرس و‌عصبی بودنشه

سریع. البته سعادت نیا حرف اول میزنه

رفتیم پیش سعادت نیا...داروهاش اصلا اثر نکرد...دو دوره دارو مصرف کرد مامانم ولی فایده نداشت...میگفتن وثوقی نیا هم خوبه اما تلفنشو که کلا جواب نمیده دوبارم حضوری رفتیم منشیش وقت نداد حتی برا ی ماه بعد

پزشک گوارش خوب اگر میخواین دکتر افضل آقایی بهترینه. من خودم پیش ایشون رفتم و نتیجه گرفتم. هم تشخیصش سریعه. هم وقتی دارو میده اگه داروهاشو طبق دستور بخوری حالت رو خوب میکنه. من خودم چند تا پزشک عوض کردم تا بالاخره دکتر افضل آقایی بیماری مو تشخیص داد. مطبش بلوار کوثره. تازه جدیدا نت رایگان هم گذاشته تو مطبش. خخخخخ :)

من خودم سالها از زمانی که یادم میاد مشکلات گوارشی داشتم و در ده سال اخیر مشکلات مختلف دیگه ای هم اضافه شد حتی در 32 سالگی بهم گفتن آرتروز زود رس دارم نپر ندو نشین کلا بازنشستم کردن خداروشکر که بالاخره بعد از کلی هزینه و آزمایش و این دکتر و اون متخصص به چیزی که میخواستم رسیدم . خیلی تصادفی با ی پزشک عمومی آشنا شدم که روش ایشون برخلاف باقی پزشکها فقط بر اساس آزمایش و دارو شیمیایی نبود و در مورد آرتروز هم نظر مخالفی داشتند ، روش درمانی ایشون رو چند جلسه دنبال کردم که حدود دوسال طول کشید یعنی چند هفته یکبار برای بررسی موارد باید مراجعه میکردم . البته من برای درمان محدودیت زیاد داشتم هم هزینه و هم شرایط روحی و هم اینکه ایشون در درمانگاهی در مشهد بودند و من باید از نیشابور میرفتم . در هر صورت هر چند اوایل درمان گاه ناامید میشدم ولی با کمک ی دوست خوب که  از روش ایشون نتیجه گرفته بود ادامه دادم. و الآن بعد از چند سال حتی پوست و ظاهر جوان تری نسبت به قبل دارم با وجود سخت تر شدن شرایط زندگیم . 

شماره تماس ایشون  09156278903 به نام آقای بهروز جامی احمدآبادی آخرین باری که ایشون رو معرفی کردم گفته بودند به عنوان پزشک و مشاور درمان طبیعی در اپ هاسپیتل فعالیت میکنند .  همچنین در درمانگاه تخصصی اطفال در محدوده کوهسنگی مشغول هستند .

پزشک گوارش خوب اگر میخواین دکتر افضل آقایی بهترینه. من خودم پیش ایشون رفتم و نتیجه گرفتم. هم تشخیصش ...

خانوم شقایق، هر صفحه ای مربوط به دکتر گوارش در مشهد هست شما نظر دادین و خیلی مصنوعی و هدف دار ازین دکتر تعریف کردین، از پارسال تا الان ، الانم جالبه خبر دارین که نت رایگان گذاشتن مطبشون در حالی که کامنت پارسالتون نوشتین کامل خوب شدین!!! خیلی کار مسخره و زشتیه این طرز تبلیغات، بزارین مردم نظر واقعیشون رو بگن تا به درد کسی بخوره