2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1830132 بازدید | 290067 پست
سلام مجدد دوستای گلم باورتون میشه با یه روز فستِ دیروز شدم ۷۲ کیلو ؟؟🤩🤩🤩🤩🤩 بچه ها من خیلی خوشح ...

اصلارژیمتوول نکن.همین جورپیش بروتابه دهه60برسی گلم.مبااااااارک😍

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره خانوم مهلم😘شنبه وسه شنبه🤗 من تو خونه ورزش وپیاده روی میکنم طناب وپروانه وحلقه وچالش ورقص💃

چالش چیست؟!🙃

پروانه همونه ه زنگ ورزش با بچه هاا ورزش میکنیم؟بالا و پایین میپریم؟!

بچه ها سلام...🙋‍♀️
نمیدونم چن دقیقه شدولی هرده دقیقه،صدکالری میسوزونه

وایی😐خیلی سخته اولاش من ده دیقه ۵۰تا ۵۰تا رفتم و وسطاش استراحتم کردم ی لحظه فک کردم قلبم دیگه نمیزنه🤤

بچه ها سلام...🙋‍♀️
چالش چیست؟!🙃 پروانه همونه ه زنگ ورزش با بچه هاا ورزش میکنیم؟بالا و پایین میپریم؟!

ینی عاشقتم😂😆😆

آره همونه 

چالش هم اپلیکیشناییه که از گوگل دان میکنیم ورزش روزانه بهمون میده وکم کم بهش اضافه میکنه،وکالری سوزونده رو هم حساب میکنه😍

توجه#    اینو ببین 

تیکر خونه دار شدنمه😍بایاری خداوند مهربان😍

شما خونه هاتون طبقه چندمه؟ چجوری طناب میزنید؟ من از ترس همسایه پایینی پیاده رویم آروم میرم🤔🤔

وزن اولیه ۱۰۵🙈🙈🙈تاریخ شروع جدی ۵مرداد ۹۸..وزن شروع ۹۸.۵..به امید خدا اینبار میتونم💪💪 وزن الان ۹۶.۷