2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1830117 بازدید | 290067 پست
حتمارژیمتوادامه بده واجازه نده به بدنت همه چیزناسالم بخوره.من الان تازه دارم شیرینی خوش اندامی رومیچ ...

رأست ميگي خيلي شيرينه لامصب😬واي بستني هم شيرينه نامرد😂😂اخر ماه عروسي دعوتيم ،، ميخوام برم لباس بگيرم،، باز دوباره از فردا استارت ردم رژيم و ورزش رو،، ميخوام چالش برم اما اين فينگيلي نميزاره🙁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رأست ميگي خيلي شيرينه لامصب😬واي بستني هم شيرينه نامرد😂😂اخر ماه عروسي دعوتيم ،، ميخوام برم لباس بگ ...

مبارک باشه گلم.طناب زدن روهم شروع کن.واسه کالری سوزی،شکم،ران عالیه.متاسفانه امروزفرصت نشدبزنم😤

مبارک باشه گلم.طناب زدن روهم شروع کن.واسه کالری سوزی،شکم،ران عالیه.متاسفانه امروزفرصت نشدبزنم😤

مرسي گلم✋🏻✋🏻قبلا ميزدم واي الان ي مدت نميزنم،، ممه هام حسابي شُل شدن ميترسم بريزه،، داره ميريزه داره ميريزه

من1300 مصرفی خاستم خگخ بگیرم سختم شد ادامه ندادم

یه ساعتم پیاده روی داشتم فقط

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
ي ليوان شيرم ميزدي بر بدن،،،سوزوندت رو ي پونصد تا زياد كن عسيسم،

یعنی روزانه 1000 تا از 1500 تا که میخورم رو بسوزونم؟متاسفانه رابطه خوبی با شیر ندارم 😵

میشه واسه سلامتی مامانم و سالم بغل کردن بچم یه صلوات مهمونم کنی؟
عشقم نفسم مرسی  من از دیشب اخر شب دزد بود فکرکنم اومدم خونه ابجیم شام سالاد الویه خوردم صبحون ...

ای بابا چه استرسی کشیدی تو .مواظب خودت باش هر موقع شرایط جور شد شروع کن عزیزم.

گروه نارنجی❤وزن اولیه:۷۳.۸۰۰❤وزن جدید:۷۰/۷۵۰❤ وزن هدف:۵۰.🏆❤هدف اول:۶۸❤هدف دوم:۶۳❤هدف سوم:۵۸❤هدف چهارم:۵۵❤هدف پنجم:۵۲❤هدف طلایی:۵۰❤گروه بامدادخمار❤❤❤❤❤
سلام گلم.اونموقع که تو تگ کردی من تو باشگاه در حال ایروبیک بودم😊 یادم رفت سایز رو کلا.فردا بگیرم؟

بگیر گلم سایز# بزن و بفرست عزیزم.

گروه نارنجی❤وزن اولیه:۷۳.۸۰۰❤وزن جدید:۷۰/۷۵۰❤ وزن هدف:۵۰.🏆❤هدف اول:۶۸❤هدف دوم:۶۳❤هدف سوم:۵۸❤هدف چهارم:۵۵❤هدف پنجم:۵۲❤هدف طلایی:۵۰❤گروه بامدادخمار❤❤❤❤❤
قربونت بشم عزیزم ♥️♥️♥️😘

عزیزدلمی😘😘😘😘😘

عههه نگارررر تواممم لوبیاییی شدییی امروزز 😅😅😅 نوش جونت تا حالا تو عمرم لوبیا با قارچ ترک ...

آره منم لوبیایی شدم😂😂

ممنون.خیلی خوشمزس یه بار امتحان کن.😉

بابااا عجب پایه اییی هستییییی👍👍👍 یه گزارش کالری مصرفی و سوزونده هم از همونجا بده😤&n ...

به اینجا به شما معتاد شدم 😍

۱۴۰۰مصرفی.۲۱۰سوزونده😂😂😂