2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1830109 بازدید | 290067 پست
برو عزیزم انشالله که روز خوبی در پیش داری😘 شب خوش😘

😘😘😘😘😘

گروه نارنجی❤وزن اولیه:۷۳.۸۰۰❤وزن جدید:۷۰/۷۵۰❤ وزن هدف:۵۰.🏆❤هدف اول:۶۸❤هدف دوم:۶۳❤هدف سوم:۵۸❤هدف چهارم:۵۵❤هدف پنجم:۵۲❤هدف طلایی:۵۰❤گروه بامدادخمار❤❤❤❤❤
نوش جونت  واقعا افرین به ارادت 👏

عزیزم‌ دیروز خیلی ارادم ترکید اصلا مقاومت نداشتم مثل اینکه اومدم سینما خیلی گشنم‌میشد هی توت میخوردم ولی همونم زیاده رویش بده تا ۱۹۰۰ کالری خوردم‌ ولی انگار‌دوباره یه شوک شد که اراده مو قوی تر کنم‌

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آفرین مهدیه جون افرین به ارادت ماشاالله  توی سفر هم ورزش میکنی عالیهههههه موفق باشی سفر هم بهت ...

خیلی ممنونم عزیزم جاتون خالی عزیزم از طرفی بدنم ورم کرده

الان گزارش امروزمو میزنم 

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
بسلامتی😍😍چیزایی که به نظرت مهمه رو بی زحمت تگم کن بهم بگو دوستم😍 وویی شبی ۳۰۰چقد گرون شده😫

اره با این حال اشپزخونه اش بده ویه اب معدنی هم نداره🤐

ولی خب‌‌ هتل دیگه خونه خودمون که نمیشه درواقع ۳ ستاره هم هست🤐🤐🤐🤐🤐

جاهای دیدنیشم یه بقعه شیخ صفی داره تاریخی وقشنگه

دریاچه شورابیل‌ 

امروز ما میریم گردنه حیران

سلاممم دوستای گلم صبحتون بخیر

من دیروز که اون پرخوری تفریحی واحساسی رو کردم تاصبح تو خوابم عذاب وجدان داشتم🤐🤐🤐

خلاصه الان ساعت ۶ بیدار شدم نماز خوندم ۱ساعت ورزش هوازی کردم فقط‌

و۱۰ مین هم حلقه زدم یه دوش گرفتم اومدم به شما گزارش‌بدم‌

شوهرو بچه هم خواب هفت پادشاه میبینن😂

@سارابانووووو        @نگاراصلانی  

@مبینا_mobina  

@حاجیه  

@شادلین9462  ‍ 

سلاممم دوستای گلم صبحتون بخیر من دیروز که اون پرخوری تفریحی واحساسی رو کردم تاصبح تو خوابم عذاب وجد ...

سلام گلم.

واقعا ارادت فولادیه عزیزدلم😘😘😘😘

انشاالله بهت خوش بگذره عزیزم.😉

گروه نارنجی❤وزن اولیه:۷۳.۸۰۰❤وزن جدید:۷۰/۷۵۰❤ وزن هدف:۵۰.🏆❤هدف اول:۶۸❤هدف دوم:۶۳❤هدف سوم:۵۸❤هدف چهارم:۵۵❤هدف پنجم:۵۲❤هدف طلایی:۵۰❤گروه بامدادخمار❤❤❤❤❤

سلام علیکم😘صبحتون بخیر.

پاشید پاشید سایزاتونو بگیرید بیایید کلی کار داریم.

@سارابانووووو  

@تیناخانوووم69  

@مریم1372  

@مبینا_mobina  

@_سمیه_  

ببخشید بقیه رو نمیشه تگ کرد😢

@شادلین9462  

@حاجیه  

@دخی_رو_مخی  

ببخشید اسم کاربری بقیه یادم نمیاد😢 

@سارابانووووو بیا بچه ها رو تگ کن.

بیایید سایزاتونو بگید خوشگلا ی رژیمی😉.😘

سایز#  

من فقط سایزمو اعلام میکنم هدفمو بعد از ۹۸/۷/۱۰ میگم.

نه به سایزام بخندین نه به دست خطم😎

اینم آهنگ قر دار هندی سه بعدی.با هدفون گوش کنیدو قرش بدید.

https://www.rosemusics.com/1397/07/آهنگ-هندی-دلبر-دلبر-از-نیها-کاکار.html

اخیییی همروووو خوندممم

بابااا نصفههه شبییی چقدررر مینویسیدااااا

😬😬😬😬😬😬

حالا برم دوباره از اول ریپلای کنم وو جواب بدممم😃😃😃

بعدش بیام سایز بگیرم و بندازم تو تاپیکک

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
بچه ها جونم میانوعده لواشک سارا پز بخورم یا بادوم زمینی؟

جفتشووو بخوررر

یکم دیر گفتممم😅😅😅😅😅

پاشوو الان بخووررر

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلاااام من از خرید برگشتم توی راه رفت پسرام ۴تومن نفری دوتومن پفیلا خریدن  راه برگشت چیبس خری ...

من که گفتمم بروو خونههه ننه😝😝😝😝

💃💃💃💃 سلااام مصرفیم ۱۳۵۰ تا سوزونده هامم ۲۳۰ تا.رقص و ایروبیک داشتم 😙😙😙

سلام جیگر

افریننن عجب مامان باردار فعالییی هستیی

تو بازداری خیلی خوبه که فعالیت و ورزش داری

اینجوری زایمان طبیعی اسونتر میشههه👍👍👍

البته اگه دکتر منع برات نزاشته😎

زدم جوری که ریمل میزنم‌پشت چشام سیاه میشه ازبس بزرگ شدن گفتم‌کمی قیچی کنم 

🤤🤤🤤

تا این حددد دراز شدنن

باباااا مژههههههه

مژه خوبههههه هر چی درازتر بهتررر😌😌😌