2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1830104 بازدید | 290067 پست
منم فک میکردم سخته چون خونم کوچیکه راه که میرفتم خیلی سختم بود کنار پام درد میگرفت حالا کفش ورزشیامو ...

اره منم فک میکنم نمیشه بعداز ظهر امتحان میکنم 

مرسی عزیزم 😘😘

واووووو این شوهرت مال کدوم سیاره س؟ تو از کدوم سیاره ای ؟ نور کدوم ستاره ای؟؟؟؟؟؟

خخخخ😆😆😆آخه میدونه من اگه عصبانی بشم ممکنه کارای عجیب غریب بکنم😈واسه همین فتنه ها رو در نطفه خفه میکنه😉

تیکر خونه دار شدنمه😍بایاری خداوند مهربان😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توان گفتن ندارن🤣🤣🤣

خدایی زیبا من بدم میاد

من حتی مامان بابام نمیگن این چه لباسیه پوشیدی بعد مادرشوهرم چندبار این موضوع رو گفته 😒😒😒

یه بار چند سال پیش که من نبودم و شوهرم تنها رفته بوده پیش خانواده اش اون موقع من موهام بلوند بود، من حجابم تقریبا کامله فقط آرایش ملایم دارم و موهامم یکم بیرونه

بعد مادرشوهرم به شوهرم گفته چطور اجازه میدی انقدر بی حجاب بگرده؟ 😯😯😯😯

شوهرمم گفته من دوست دارم اینجوری بگرده🤗🤗🤗

بعد الان جاری خانوم جدید بی حجاب تشریف دارن با یه عالمه آرایش و حتی تو یکی از عکساش لاک نارنجی اکلیلی زده بود😑😑😑 بعد اونوقت این مادرشوهر گرام خوشحالن از این عروسشون 

چرا؟ 

چون استاد دانشگاهن😒😒😒😒😒

خخخخ😆😆😆آخه میدونه من اگه عصبانی بشم ممکنه کارای عجیب غریب بکنم😈واسه همین فتنه ها رو در نطفه خفه ...

منم خیلی بد عصبانی میشم. 

وقتی میگم بد یعنی واقعا بدها😓😓😓😓😓

❤👬❤

سایز#                      ۹۸/۴/۱۰

دورشانه = ۱۰۴

دورسینه = ۹۴

دورشکم(ی مقدار بالای ناف)=۸۱

دور ناف = ۹۸

دوربا...سن = ۹۹

دور ران = ۵۸

دورساق پا = ۳۹

دور بازو = ۳۱

دور ساعد دست=۲۵

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

خخخخ😆😆😆آخه میدونه من اگه عصبانی بشم ممکنه کارای عجیب غریب بکنم😈واسه همین فتنه ها رو در نطفه خفه ...

خدا برات نگهش داره

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
@عروسترکم     وقتی خونه خواهرت بودی فستا رو هم رعایت کردی؟ فقط چون ورزش نکردی تو3 هفته3 ...

ن عزیزم....ن ودزش داشتم ن فستارو گرفتم

فقط هر روز کالری شماری میکردم و شایدم کمتر از مجازم خوردم

این شد ک ۳۰۰گرم فقط کاهش داشتم

قبلن ک هم فستارو رعیت میکردم و هم ورزش داشتم هفته ای یک کیلو تا یک کیلو ۲۰۰گرم کاهش داشتم

ایشالله این هفته

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

@عروسترکم     وقتی خونه خواهرت بودی فستا رو هم رعایت کردی؟ فقط چون ورزش نکردی تو3 هفته3 ...

مگه مشکل کارت کجاست عزیزم؟کاهش نداری یا خیلی کند؟

خدایی زیبا من بدم میاد من حتی مامان بابام نمیگن این چه لباسیه پوشیدی بعد مادرشوهرم چندبار این موضوع ...

من فک میکنم مادر شوهرا جلو این عروس با اون یکی مهربونن وجلو اونم برعکس😞مادرشوهر من که اینجوریه جلو من اونارو تعریف میکنه جلو اونا از من خوب میگه😲فاذاماذا؟؟

مگه مشکل کارت کجاست عزیزم؟کاهش نداری یا خیلی کند؟

هفته پیش تق و لق بودم کاهش نداشتم

فستام700 و800 بود یه روز 300 تا بیشتر از مجاز خوردم ورزشم3 روز داشتم بقیه ش تمرین حلقه کردم فقط

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
@vesal_f     کجایی عزیزم وزن کردی امروز؟

ن فدات وزن نکردم گذاشتم هفته بعد... چون تازه شروع کرده بودم...   ماهیچه پاهام گرفته خیلی درد دارم بخاطر ورزش 😞

معلومه که سخته.. سخت بودنشه که فوق العادش میکنه 💪💪....وزن شروع 👈119😭 
هفته پیش تق و لق بودم کاهش نداشتم فستام700 و800 بود یه روز 300 تا بیشتر از مجاز خوردم ورزشم3 روز دا ...

عزیزم بعضی وقتا بدن ریکاوری میکنه خودشو😊من که کلا کاهشم کنده ،مهم سایزه ببین فرق کرده یا نه