2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1830103 بازدید | 290067 پست

سایز#  

ده تیر 98.                             ده خرداد98

دور سینه93.                          94

دور کمر80.                             83

دور ناف87.                             90

دور باس.ن 102.                       104

دور بازو29.                              29

دور ران 56.                             57

دور ساق پا 37/5.                     38

دور گردن33.                             34

سایز#  

شروع                                فعلی

دور کمر      ۸۳                       ۷۹

دور ران        ۶۳                      ۵۹

دور شکم      ۱۰۱                      ۹۳

دور بازو       ۳۶                      ۳۲

دور مچ دست الان ۱۷

دور مچ پا الان ۲۷

دور شانه ۱۰۹

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام زیبا جون خوبی؟  امروز بهتری؟

سلام عزیز دلم❤❤اره فدات بشم خوبم این لباسه خیلی خوشگله😍😍

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
سلام زینب جون باور کن غذاهای خوشمزه و مفید میخورم ولی قرار نیست که خودمو منفجر کنم😁😁😁

من همینو میگم دیگه خودتو منفجر کن 😂😁😁😁

وزن شروع ۶۹ کیلو .هدف اول ۶۵ 😊هدف دوم ۶۳😁هدف سوم  ۶۰ کیلو 😃هدف نهایی ۵۸ کیلو 🤣🤣وزن الان۶۵.۶🙄
عزیزم چه باحاله مثل پری دریای میمونه

مرسی شکوه خوشگلم

انقدر لباس عقدمو دوست داشتم😍😍😍

تو عقدم موهام مشکی بود

کااااملا دخترونه و معصوم بودم🙊🙊🙊

یه عکس دیگه هم هست که اونجا لباسم بهتر معلومه وایسا اونو بزارم

جمعه شب که خونه عمه ام شام دعوت بودیم سر شام عمه ام بهم اشاره میکرد که باید جای 2 نفر غذا بخوری من ...

نمیدونم چرا فکر میکنن یکی بارداره باید دوبرابر بخوره🤔مگه اون جنین انسان کامله که یه پرس غذا بخوره🤔

وزن شروع ۶۹ کیلو .هدف اول ۶۵ 😊هدف دوم ۶۳😁هدف سوم  ۶۰ کیلو 😃هدف نهایی ۵۸ کیلو 🤣🤣وزن الان۶۵.۶🙄

بچه ها دور بازوم و دور رونم ی سانت کم شده💪💃💃💃💃💃دور کمرمم ی سانت بقیه جاهامم کم شده ولی رون بازو از همه مهتره😍😍😍

مرسی شکوه خوشگلم انقدر لباس عقدمو دوست داشتم😍😍😍 تو عقدم موهام مشکی بود کااااملا دخترونه و معصو ...

منم میخام ببینم بزار بعدش برم تختمو مرتب کنم😁

بازم ببخشید من جواب میدم🙈😘 چون طبعت گرمه موقع سردرد یه چیز سرد بخور زود خوب میشه من خودم معمولا م ...

از کجا میدونید طبعم گرمه؟؟؟

صبح چای سبز خوردم

ولی از بیخوابیه 

نمی‌دونم چ جوری خوب کنم

وزن شروع۶۴        وزن فعلی ۶۰          وزن هدف۵۴