2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1830104 بازدید | 290067 پست
شما با شوهرتون دعواتون میشه گریه میکنین ؟؟

هی عجب سوالی پرسیدی😣😣😣😣

یعنی ب خدا همین دوروز پیش اینقد گریه کردم اینقد گریه کردم ک خودش اومد دستمو گرفت برو صورتتو بشووور

دلش ب حالم سوخت..مقصر هم تودم بودم اونم شدید

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

شما با شوهرتون دعواتون میشه گریه میکنین ؟؟

من اره 😑

ولی اکثرا نمیزارم ببینه 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فدابشم...خونه خواهرم بودم دیگه شهرستان دیگه اومدم درخدمت شماها🤗🤗🤗 چیزی شده عشقم ناراحتی

ای جونم پس حسابی خوش گذروندیا😜😜نه با خودم کنار اومدم چیزی نیست عزیزم

وزن شروع ۶۹ کیلو .هدف اول ۶۵ 😊هدف دوم ۶۳😁هدف سوم  ۶۰ کیلو 😃هدف نهایی ۵۸ کیلو 🤣🤣وزن الان۶۵.۶🙄
ای جونم پس حسابی خوش گذروندیا😜😜نه با خودم کنار اومدم چیزی نیست عزیزم

قربون تو دوست خوووبم😚😚😚جات خالی عزیزم

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

سایز#   دور بازو:۳۰     دور ساعد: ۲۴      دورسینه:۹۶     دورکمر:۷۷   دورباسن:۱۰۵    دورران:۶۱      دورساق:۳۷.۵    دورشکم:۸۴ 

وزن شروع ۶۹ کیلو .هدف اول ۶۵ 😊هدف دوم ۶۳😁هدف سوم  ۶۰ کیلو 😃هدف نهایی ۵۸ کیلو 🤣🤣وزن الان۶۵.۶🙄
قربون تو دوست خوووبم😚😚😚جات خالی عزیزم

خدانکنه عزیز دلم❤❤❤❤دوستان بجای من 😜

هی عجب سوالی پرسیدی😣😣😣😣 یعنی ب خدا همین دوروز پیش اینقد گریه کردم اینقد گریه کردم ک خودش اومد د ...

منم یه ساعت پیش دعوامون شد یه چیز گفت دلم شکست منم زدم زیر گریه هر چی عذر خواهی کرد بوسم کرد حرف زد باهام ولی نتونستم ببخشمش بعد منم قاطی کردم جد و آبادشو آوردم جلو چشمش اونم زد از خونه بیرون 

الان زنگ زد پاشو حاضر شو بریم پارک گفتم نمیام گفت کباب میخرم میارم گفتم نیار نمیخورم گوشی رو هم قط کردم 😢

منم یه ساعت پیش دعوامون شد یه چیز گفت دلم شکست منم زدم زیر گریه هر چی عذر خواهی کرد بوسم کرد حرف زد ...

وقتی اومد هیچی نگو که بحث نشه بینتون عذر خواهی کرده ببخشش دیکه😋😊

پاشو برو کبابم بخور اگه خرید فردا فست باش 

شوشو گناه داله

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم