2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1830104 بازدید | 290067 پست
سلام شما تردمیل دارین‌‌ صداش‌تو خونه پایینی نمیره؟ البته اگه اپارتمانی باشی

بگو ببینم امروز چکار کروی؟

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
166 56.500 یک کیلو و نیم تو امتحانا اضافه کردم

عههههههههههه

تقریبااااا مثل هم هستیممممممممممممممممم

😍😍😍😍

قد۱۶۷

وزن ۵۷

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام شما تردمیل دارین‌‌ صداش‌تو خونه پایینی نمیره؟ البته اگه اپارتمانی باشی

علیک سلام عزیزم آره 

چون قالی انداختیم زیرش صدا نمیره البته من با سرعتای پایین میرم ۵..۶ نهایتش ۶ و نیم 

اگه با ۸ ابنا برم خیلی سرو صدا داره

سلام دوستای گلم من امروز نتونستم خگخ باشم ولی کالریم فعلا ۷۷۹ تاس هیچییم نسوزوندم ولی الان میخوام ب ...

به ازای هر قاشق لیمو ۲ کالری

هر قاشق شکر  ۱۶ کالری

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
علیک سلام عزیزم آره  چون قالی انداختیم زیرش صدا نمیره البته من با سرعتای پایین میرم ۵..۶ نه ...

منم به زودی تردمییل میخرممم

😍😍😍

علیک سلام عزیزم آره  چون قالی انداختیم زیرش صدا نمیره البته من با سرعتای پایین میرم ۵..۶ نه ...

اهان مرسی‌ موفق باشی

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
 عههههههههههه تقریبااااا مثل هم هستیممممممممممممممممم 😍😍😍😍 قد۱۶۷ وزن ۵۷

ععع چ عالی 😍

سایزاتو بگو 😍😍

حق من محفوظه و به موقع به من داده میشه🥰من خوش شانس و خوش روزی هستم😍

@mahgoliiiii  

بیا با هم مسابقهههه بدیمممم

🤤🤤🤤

بگو ببینم امروز چکار کروی؟

این هفته فکر نکنم کم کنم

امروز نشد خگخ رفتیم بیرون تا شب تا لب مرز‌کالریم خوردم🤐 الان احساس چاقی دارم خیلییی اینقدرم‌از خودم بدم اومد🙄

فردا خگخ میکنم 

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
ععع چ عالی 😍 سایزاتو بگو 😍😍

۱۰ ام‌سایز کشیی هست

صبر کن عکس بگیرم از سایز کشی ماه قبلم 

الان میفرستممم

تو هم بفرست از ماه قبلتووو

من تو سایز#   گذاشتم سایزامو

مال منم همون جاسس

میرمم اونجا مال تو را چک میکنمم

تو هم برو اونجا مال منووو چک‌کن