2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1830024 بازدید | 290067 پست

بچه ها لطفا دیگه ناراحت نباشید،انگیزتون رو از دست ندید😥الهه جون هم حتما واقعا دیگه نمیتونسته بیاد،

همبشه دعاگوش هستیم که انگیزه ما بوده وهست😘

الان یه عالمه دوست اینجا به لطف الهه جون دور هم جمعیم بیاین از جمعمون لذت ببریم وبه وزن ایده آلمون برسیم

وزن شروع ۸۶.  وزن فعلی. ۶۴/۵    هدف ۶۰                   

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره بچه هاگفتن بزنم،همینجاادامه میدیم

الهام جون رفتم اونجا نوشتم دیدم قفل شده. 

عزیزم خیلی ممنون که اومدی اینجا 

بخدا برام فرقی نمیکنه چون باهم دوستیم همه باز هم مثل قبل به رژیممون ادامه بدیم. پر قدرت تر 

شاید الهه برگرده ببینه اینجاییم هنوز

خوشحال میشه اگه میرفتیم جای دیگه شاید بچه‌ها گم میکردن همو. فقط برای این گفتم. وگرنه فرقی نمیکنه چه این تاپیک چه تاپیک دیگه 

مهم اینه هدف مشترک داریم برای رسیدن به هدفمون تلاش میکنیم

💚گروه سبز 💚 تثبیت.💚 💚💚وزن ابتدا 65💚                                                                                   وزن الان کمتر از 50 😘رای بر آورده شدن حاجتم میشه یه  صلوات بفرستید 😢😢😢الهم صل علی محمد وال محمد 
منم همینجا میمونم 

منم همین. طور

💚گروه سبز 💚 تثبیت.💚 💚💚وزن ابتدا 65💚                                                                                   وزن الان کمتر از 50 😘رای بر آورده شدن حاجتم میشه یه  صلوات بفرستید 😢😢😢الهم صل علی محمد وال محمد 
امیدوارم هر کدوم از دوستام به ویژه الهه جون که مشوق مابودن بهترین لحظات رو داشته باشن،وهر کجا هستن خ ...

ان شاالله. اره بامداد خیلی به. ما کمک. کرده. خدا خیرش بده یه رژیم خوب و اصولی به ما یاد داده ان شاالله باز برگرده بیاد پیشمون

پس همینجا ادامه میدیم فقط2000تا گام رفتم 665تاهم کالری غذا دریافت کردم از فردا هم دارم میرم سفر. ...

عزیزم سفر بهت خوش بگذره ولی خب مراقب رژیمت باش مثلا قبل غذا دو لیوان اب بخور برنج کم بریز. با غذا ت بازی بازی کن بیشتر پروتئین یا حبوبات بخور ماست بخور.  سعی کن زیاد گرسنه نباشی تا زیاد غذا بخوری.تعداد  وعده های غذایت رو زیاد کن حجمش رو کم. منم با همین روش ها توی مسافرت اصلا وزنم زیاد نشد پیاده روی هم داشتم

بله گلم درسته بااراده زیاددارم میرم پیاده روی

افرین

دوستان یعنی دیگه تو تل نیستید🤔🤔

نه عزیزم همین جا باهم باشیم

نه عزیزم همین جا باهم باشیم

خوبه پس منم اگه نیستید از گروه میام بیرون

وزن شروع ۶۹ کیلو .هدف اول ۶۵ 😊هدف دوم ۶۳😁هدف سوم  ۶۰ کیلو 😃هدف نهایی ۵۸ کیلو 🤣🤣وزن الان۶۵.۶🙄